Så blev det tid til at komme ud og lufte teltet og benene endnu engang. Denne gang kørt vi til Kolding området, ud til Nørreskov og Midtskov, øst for Kolding ud til Kolding Fjord.

Vi kørte af sted fredag sidst på eftermiddagen, kom til Nørreskov ved 18 tiden. Her gik vi en god km, til den primitive lejerplads, ud til Kolding Fjord.

Alt vores grej var læsset i baby jokkeren, den kunne jeg så gå i forvejen med sammen med hunden, så kunne min datter og kæreste komme i det tempo min datter ville gå. Plads lå helt ud til Kolding Fjord, her er flere bådebroer ud, her lå 3 både og der var folk i en hytte / sommerhus der lå 300 meter bort. Pladsen har bålplads og primitivt toilet, og høre under Skov- og Naturstyrelsen, de kalder pladsen Stenderup Nørreskov, Paradisbugten.

Læse mere om området ved Kolding kommune og  Skov- og Naturstyrelsen.

Jeg slog vores nye 7 personers Tentipi telt (vender tilbage med anmeldelse, efter sommerferie, når det er ordentligt testet).

Det blæste en del, så vi gik i teltet og aften blev brugt på at læse, mens vores datter på næsten 2 år, stormede rundt til klokken 22, lidt sent. Jeg får altid læst godt når jeg er på tur, bliver ikke så træt som jeg gør der hjemme.

Lørdag morgen stod vi op. 06.30, lavede morgenmad, fik pakket ned.

Så kunne vi gå op til bilen med tingene, for her efter at gå en rund tur i de to skove.

Vi gik ud til Løver Odde, hvor der ligger en Cafe og fulgte kysten mod øst, her er der gammel højskov helt ud til vandet, samt skrænter ind i landet, meget flot og skygge fuldt.

Jeg blev overrasket over hvor variete Midtskov og Nørreskov var. Der var gammel skov hvor der stod træer der var gået ud, men en tæt underskov, der var højskov med det lange kik ind i skoven, der var områder med små nye træer. Alt sammen i et terræn, der bugter sig op og ned. Samt flere gange kom vi også ud til åbne stykker, med græs eller mark. Meget flot. Vi så en del rådyr og fugle. Vi havde også god tid at kikke i, fordi vores datter er kommet i den alder hun vil gå engang imellem, så det går ikke så stærkt.

Det er et område jeg kan anbefalede andre, også hvis man er til MTB.

Efter den herlige tur, kørte vi ind til Kolding, for at se på kajakker, byen, osv. Der er rig mulighed for at se butikker, gad jeg ikke (kun Spejdersport) Ellers er der også Kolding Hus og mange andre flotte gamle huse.

Vi endt på Cafe, hvilket var målet med turen ind til Kolding. Herefter tog vi tur hjem igen. Fordi Søndag stod i kajakkens tegn.

Erik

 

Relateret indlæg

 

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022