Jeg skulle ikke tro, det skulle komme, men endelig har vi haft en perfekt dag. Intet mindre. 

Vi stod op til en let vind, men der var stort set ingen skyer og sol. Da vi drog af sted ved ni tiden, var føret perfekt. Sne var frossen og hård. Overfladen var perfekt glat, fordi sneen var så vandmættet igår. Vi bare gled der ud af. Humøret har været højt, hele vejen rundt. Det hjælper så meget med godt vejr, nu kan vi snakke i pauserne og bare nyde vejret. Selv om det ikke var koldt, har temperaturen været perfekt til at arbejde i. 

 Vi var alle vildt glade da tempoet var højt uden at været speciel hårdt. Vi gik mellem 3,5 og 3,8 km/t. Vi følte nærmest vi er fløjet der ud af igen. Det giver så meget overskud og glæde. Selv da vi var nået de 24 km, jeg havde sagt var ok, var alle friske på at gå den 8 time alligevel, selv om alle var øm benet og trætte. 28,4 km nåede vi, så vildt. 

Det føre og vejr her skulle vi gerne have en hel del dage, for at komme med igen, så vi krydser fingre. Vi håber Robert har ret i, vi har sparet op i vejrbanken, som han skrev den anden dag i en kommentar til vores blog. Stemningen i teltene her til aften er helt i top, flere af os fejrer det med at skifte undertøj. Hver aften går der nogle timer med snesmeltning og alle de små praktisk ting, der er. Sikke en dag, juhu. 

Erik 

 Dato: 12 april 

Dag/lejr: 11/10 

Km/km i alt: 28,4/131,2 (forventer i alt ca. 570 km) 

Højde: 1768 

Vejr: 1-2 grader frost, let vind fra syd. Stor set ingen skyer, før til aften, hvor der kom høj skyer ind. Masser af sol

Indlægget er opdateret: 10. december 2020