Nu føler vi, vi er kommet på tur. Det er dejligt vi har medgang for tiden og kommer godt fremad. 

Vi havde en dejlig nat uden ret meget vind, dejligt. Selv om det var overskyet fra morgenstunden, var det lidt køligere end de seneste dage, det var super dejligt. Vi er ved at være inde i rutinerne, så f.eks. lejrnedtagning gik hurtigere i dag. 

Vi gik afsted i forsat godt føre og højt humør. Jeg er dog sikker på, der lige var nogle ben der skulle gåes varme igen, efter de sidste par dages march. Igen idag har vi bare gået der ud af. Tempoet var godt og stabilt, endda lidt hurtigere end igår. Vi havde dejligt vejr og kunne nyde isen. Vi så f.eks. Haloring om solen idag, super smukt. 

 Men det er en lang metal rejse for alle. Der er mange timer på række til at tænke over livet, eller have ondt af sig selv i de timer, det ikke går så godt. Bare det at vide, at vi skal gå mange timer dag ud og ind. Samt det bliver ikke lettere på noget tidpunkt. Fordi efterhånden som vi spiser vores mad og bliver lettere på den måde, så går vi bare hurtigere eller længere tid. Der er mange, hvor det er første gang i deres liv, de skal arbejde så hårdt og ens artet i så mange dage. 

Igen idag kunne vi kun være taknemlige over føre og fremdrift. Det gik faktisk så godt, at vi stoppede efter 7,5 time, da vi havde gået meget længere end, hvad jeg forventede, så vi kunne passe godt på os selv. Der er mange dage endnu, og vi går allerede længe hver dag. Nu sidder vi nærmest lykkelige her i teltene og gør klar til i morgen. 

Der bliver også tid til at læse og skrive dagbog. Tak for alle hilsnerne og kommentarerne. Til 2B: Monica har det godt og tak for hilsnen. 

Erik 

Dato: 13/4 

Dag/lejr: 12/11 

Km/km i alt: 28,1/159,3(forventer i alt ca. 570 km) 

Højde: 1950 

Vejr: minus 2-5 grader. Let vind fra syd. En masse høje skyer, lidt sol. Flot dag 

P.S: • Husk at følge med, undervejs på vores GPS-kort, hvor du kan se LIVE hvordan det går: komud.dk/gps-kort/ • Læs meget mere om hvordan du kan krydseindlandsisen her, beskrivelse, billeder, videoklip og krav: diteventyr.dk/kryds-indlandsisen

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022