Aften i går gik selvfølgelig ikke som forventet, min mail drillede, osv. Samt Tine og jeg endte med at snakke om aftens filosofi klasse. Så var først i seng til midnat. For sent.

Det eneste gode der var ved det, var at live musikken fra nabo baren, stoppede der.

Sov som en sten til kl. 6. Så var det i gang igen, med at spise. Samt gøre klar. Fordi som så ofte før, gik Tine og jeg en ekstra tur til yoga steder, omkring strandene. Sjovt at se at de sammen mennesker er der altid, de to der træner, fiskerne, gade fejrende, det samme lidt hyggelige ritual.

Som altid, var jeg bare så klar til meditation kl. 7. I dag var det Soham, der kørte det. Vi skulle startede med at ”synge” lyden ”Om” som så mange gange før, men i dag fik vi en forklaring, at det vores stemmebånd, skal først udtale ”O” mens vi tænker på ”A” lyd, så som ”U” og når vi når til ”m” skal det lyde som ”N” i det engelske ord ”Song”. På en eller anden måde gav det mening.

Så skulle vi synge ”om” i to minunter, på skifte, rundt i mellem. Det klarede min ”ja hat” pænt fint.

Så var jeg klar, så skulle vi side lidt, derefter igen en kropsscanning, hvor Soham talte fokus igennem fra tær og op efter. I dag skulle vi forstille os vi sagde lyden ”Om” til hver kropsdel, led, osv.

Ved ikke hvad der sket med mig, gik ok med at tænke ”om” men blev så rastløs, så kløede det, osv.

Vi havde også lidt vejrtrækning, lidt afspænding hvor vi lå ned, mv. Kørte ikke lige frem.

Men tiden går, så 45 min gik også.

Efter en kort pause, var det tid til en time med fokus på skuldre i alle øvelser. Samt nogle sjove stillinger og  udfordringer. Samt lidt makker arbejde med at lave ”Pincha Mayurasane”, opbygning, osv. (Den stilling fra blog indlægget i går). Samt der blev selvfølgelig leget med håndstand variation bag efter. Det skal der bare styr på her nede.

Til gengæld kan jeg, forsvinde helt ind i mig selv, og øvelserne når vi køre øvelserne, elsker ”Anusara’s” form for yoga, så flydende og roligt. Der er tid i øvelserne. Her kan jeg finde ro i det fysisk og detaljerne i øvelserne.

Finde glæde ved de helt små detaljer, osv.

Til middag, gik vi tilbage til hotellet, var lige forbi en ny åbnede yoga shop og se. Jeg skulle lige på toilet, så gik jeg tilbage. Fordi på vejen havde jeg bestilt mad da vi gik forbi. Der sad jeg alene og fik Kylling i kokossovs, og lassi, lækkert.

Så var det tilbage til yoga stedet. Simon trænede selv og jeg sad og fik styr på mine noter i den fedeste app ”Pocket Body” hvor man kan se kroppens lag, fra knogler, sener, nerver, muskler, hud, osv. Hvor jeg selv kan sætte punkter ind, men huske ord, de muskler vi skal kunne, hvis de staves på en anden måde, osv.

Næste time fra 15-1730, var med Simon med fokus på en serie af øvelser, fra ”planken” og ned op i ”Cobra” (Phalakasana, Chaturanga dansasana til Bhujangasana). Så vildt at opdage at jeg har lavet noget så simpelt, lidt forkert. Men super fedt at få styr på og kan holde spænding mellem skulderbladene hele tiden. Den øve vi alene, med forskellige makker. Vi øvede en masse i sprogbrug ved undervisning, men mest det at holde sin kæft og kun rette få ting, og huske at rose folk først, og få dem til at slappe af til slut. Meget sjovt at lege med ord. Igen sluttede vi med noget lege.

Tine og jeg gik den lange tur tilbage, og mødes med mange af de andre på stranden. Til øvning af håndstand, hovedestand, mv. Simon var der også, så fedt når han lige hjælper mig. Så var klokken også lidt over 18.

Tine hentede mad igen, mens jeg fik bad og skrevet lidt.

Så spiste vi og hele aften gik med at øve, muskler, knogler og mest yoga stillinger på Sanskrift, kommer stille og roligt

En sjov lille ting er vejret. Det er ca. en 25-30 grader, sol, skyer sidst på dagen. Men den anden dag sagde skrædderne Lalu til mig. Om to dag er der festival, så stopper regnen. Ja ja tænkte, jeg. Men da festivalen startede har det ikke regnet siden. Samt fugtigheden i luften er faldet noget. Super dejligt.

Samt der er forsat mange indiske turister i byen. Rige folk, i vestligt tøj, samt mere lokale.

Vil igen forsøge at komme lidt før i seng. Men lad os nu se.

Erik

Indlægget er opdateret: 23. december 2017