Nu stopper det! Men at skrive jeg tror jeg kommer tidligt i seng. Fordi da jeg kom tilbage, lå Tine ud, fordi under den faste strømafbrydelse om aften, bliver hendes og mit værelse altid fyldt med stank af diesel. Så hun lå på altanen. Og var lidt mere frisk i hovedet. Så vi øvede lidt Yogastillinger, vi har helt godt fat på dem efterhånden. Så lage mig først til midnat.

Men hvad skal jeg også bruge søvn til i godt selvskab. Samt min Yogalærer hjemme fra Vivi, siget at meditation giver det samme som søvn i tid man laver det.

Op kl. 6 og gøre klar, var noget spændt på om Tine, var klar i kroppen til at gå tur, men det var hun.

Så vi gik vores faste morgentur, for tiden leger jeg med videokamera, fordi jeg har taget mange af motiverne mange gange. Sjovt at se at nogle steder sover tjenerne eller ejerne af restauranterne på bordene med en dug over sig.

Klokken 7 var vi klar til dages meditation. En lille sjov observation er at folk kommer senere og senere, det er først de sidste 3 min folk kommer.

Men da vi var klar, til første at sidde lidt, så skulle vi lave vejrtrækning i dag veksleånddragt, kort fortalt handler det om at træk vejret skiftevis ind af næseborene, ved at lukke for det andet med fingrene.

Så blev vi sørme forladt af Soham igen, på den måde at vi skulle selv finde en meditations form vi ville forsætte med.

Jeg blev enig med mig selv om at give den endnu et forsøg, så jeg lave kropsscanning, hvor jeg forstillede mig jeg var et bål, som bredte sig fra tær og rundt i kroppen, med den varme, glæde, jordforbindelse, osv. det giver. Det virkede sørme, nok fordi bål forbinder jeg med så meget hygge. Så tiden fløj af sted i dag.

Da vi var færdig gjorder vi klar til Yogatime. I dag med alt hvad vi har lært i ind til nu. Så blev en fed time med også hård, men meget legende. Fordi vi har mange tjek punkter vi skal igennem, samt vi skulle ud i nogle øvelser, som giver udfordringer. Efter time, fik Tine og jeg Soham til at forklar omkring det alter der står, med billede af en Indisk gud, og alle tingene. Sjovt at få en forklaring på de forskellige ting, når de nu står det. Samt fik Soham til at fortælle om hans meditation, det var super rat at han også tænker en del og husker på ting. Første gang det gik op for mig at det er ok, ifølge dem.

Så gik det hjem til morgenmad på hotellet, vi havde være smarte og bestille maden til kl. 10. Så jeg havde bestilt for at råde bod på fejl bestillingen i går.

Da vi var retur, sad Vivi og Tinne ude i solen ved et bord med en parasol, så vi slog os ned ved dem. Dumt fordi jeg var ved at sved ihjel. Samt da maden kom var det, det samme som i går, PIS. Jeg havde forklaret det skulle være Coccos, med to små bananer. Gentaget det mange gange til min ynglings tjener. Så måtte endnu en gang beklage over for Tine og hendes stankels mave

På vej tilbage, bestilte vi mad på den vegetariske restant for at sparre tid til næste pause.

Så stod den på sidste Anatomi lektion med Charlotte, før hun rejser hjem i morgen. Først fik vi prøver tilbage, så skulle vi være 3 og 3 i grupper, hvor vi skulle analyser yogastillinger. For at slutte, med at vælge end og analysere over for de andre. Gik godt i grupperne, men fremlægninger blev lidt rodet, fordi på et tidspunkt skulle vi snakke som om det var til elev der ikke ved noget. Næste øjeblik i anatomi sprog. Men godt at få ord på.

Så var der pause igen, og take a way mad, med tilbage, sørme om jeg ikke endte med en avokado salat igen, må være syg, fordi har ikke rigtig lyst til noget kød her i varmen. Har også været meget varmt og lummert de sidste 3 dage.

Så mens vi spiste forberede vi os til eftermiddagsprøve. Jeg fik lidt tid at skrive i. Samt diskutere yogastillinger med Vivi og Birgitte, mens Tine fik jeg en slapper ud på altanen i vinden.

Næste og sidste lektion i dag, som altid fra 15-1730. Vi lage ud med en test i ”Inder- og ydrespiral” for at se om vi havde fast i de begreber. Så var det tid til sidste punkt af de 5 grupper, der er som ”tjekliste” til rigtige stillinger, ”Organisk energi”. Først lidt teori, så var det tilbage til yogamåtterne. For først at varme op og så en masse makkerøvelser, hvor makker hjælper med at skabe et fundament, ved at trække ned, lave en mur med hænder eller fødder, så der er noget at skubbe i mod, og derved få energi til at løfte stillingen, gør den længe, gå længere bagover, heller hvad nu stillingen indbyder til.

Så timen gik stærkt, samt jeg var lidt mør til sidst i dag. Det har været varmt, samt jeg laver mange ekstra ting. Så da Simon hjalp mig med mit stemme projekt, så var der ikke meget energi tilbage, så kunne ikke holde mig mere. Men det er også lære penge.

Tine og jeg tog som altid en omvej hjem, ved strandene, er det helt tydligt at turist sæsonen starter nu her, der kommer flere og flere mennesker, både Europæer og Indier. Samt der flere og flere små butikker der åbner, i de små gader / stier.

Som altid en god tur, at lange dagen, se solen forsvinde og mørket tag over. Så er et dejligt bad også tiltrængt.

Jeg hentede mad, igen igen fra den vegetariske restaurant, Tine hente lassy drikke. Så var der mad. Herefter var der lektion øvning, på yoga stillinger. Utroligt nok vil jeg sige at vi begge kan dem alle nu. Er gået virkelig stærkt de sidste dag. Samt dem vi ikke kende kan vi begynde at gætte os ind i hvad hedder. Super fedt.

Ellers blev der hygget med the, osv. Men jeg er ved at sved bort, fordi det er så varmt i aften.

I morgen skal vi meget tidligt op, men mere om det i morgen.

Erik

Indlægget er opdateret: 23. december 2017