I denne historiefortælling, fortæller jeg om kvierne der elskede min kajak, under “Skandinavien rundt i kajak“.

Jeg havde de seneste dag først mødt en ko i vandet: Historien om mødet med en ko i kajak [Historiefortælling] Dernæst en kæmpe tyr ved teltet: Besøg ved teltet af en kæmpe! [Historiefortælling]

Så jeg var pænt opmærksom på køer, i den periode. Jeg lagde ind for at slå lejr for natten, på en fin lille ø. Der var afgræsset kunne jeg se, men kunne ikke se nogle køer, så jeg tog chancen.

Jeg sad i teltet og nød min aftensmad i teltet, da jeg pludselig kunne fornemme noget uden for teltet. Det lød som køer igen. Jeg åbnede teltet og derude, stod en ordentlig flok kvier. De var meget optaget af min kajak og gik i gang med at slikke salt af kajakken. Det var åbenbart lige hvad de trængte til. Så de fik hurtigt slikket den en side ren, så de ville gerne over på den side af kajakken, der vendte ind mod teltet.

De mente så de ville gå over min kajak, og de kvier/køer ikke er de mest adrætte, var det nok. Så jeg måtte ud, og jage dem lidt væk, så min kajak ikke blev ødelagt.

En pudsig lille oplevelse.

Erik

 

 

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 23. april 2023

Skandinavien rundt i kajak, bog, køb her!