I denne historiefortælling, fortæller jeg om et noget særpræget møde med en ko.

Under “Skandinavien rundt i kajak” havde jeg lagt Norge bag mig og jeg var nået godt ind i Sverige og var på vej op i Den Botniske Bugt. Jeg padlede i skærgården for at lige i læ af de mange øer. En dag sidst på dagen, kom jeg rundt om en ø og skulle over og ind i mellem to andre øer. Der ude midt i ingen ting, stod en ko, midt ude i vandet? Der gik lidt før jeg fange at der åbenbart var en tange, mellem den en ø og land, hvor der var så lavvandet at køerne kunne gå ud.

Det var en lidt særpræget oplevelse at padle lige forbi koen, mens jeg gloede på den og den gloede på mig. Det er disse små møder med dyr eller naturen, der får mig til at elske at være på tur og bruge vores natur.

Erik

 

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 4. februar 2022

Skandinavien rundt i kajak, bog, køb her!