I denne historiefortælling, fortæller jeg om et besøg, ved mit telt, af en kæmpe under “Skandinavien rundt i kajak“. Jeg havde dagen før haft noget af en oplevelse, da jeg mødte en ko, midt ude i vandet, i min kajak. Den historie kan du se her: Historien om mødet med en ko i kajak [Historiefortælling]

Dagen efter padlede jeg forsat i skærgården mellem en masse små øer. Jeg fandt en dejlig lejrplads på en lille ø, hvor græsset var græsset godt ned. Jeg kikkede efter køer, men der var ingen i sigte, da jeg lagde ind og slog mig ned for natten.

Næste morgen, fik jeg nydt min morgenmad og begyndte at pakke samme. Da jeg pakkede sammen, kunne jeg høre og fornemme i jorden at der kom noget gående ude for. Når så var der køer her alligevel. Men da jeg er færdig og åbner telt, så står der en kæmpe folk kødkvæg og ikke nok med det, så tre meter ude ligger min kajak og der står en kæmpe tyr og kikker på mig. Så jeg kravlede ud i mit røde tøj og fik taget teltet ned og pakket min kajak, under skarpt tilsyn af den store tyr. Da jeg pakkede forreste pakrum, stod tyre så tæt på jeg kunne age ham på mullen. Heldigvis er jeg opvokset på landet og er van til dyr og pænt rolig.

Det blev endnu en sjov og anderledelse oplevelser jeg stadig mindes med glæde.

Erik

 

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 4. februar 2022

Skandinavien rundt i kajak, bog, køb her!