Hvis jeg gerne vil være i et forhold af en eller anden art, og forsat gå efter mine mål og passion. Så kræver det opbakning fra baglandet (Har jeg lavet en video om her: Få styr på din hjemmefront, for at nå dine mål! [Motivation])

Men det kræver selvfølgelig også man er der for sin partner/kone/mand/kæreste/barn eller hvordan man nu bor og lever.

Jeg har lært at det er rigtig godt at sætte kærestetid i kalenderen, så kalenderen ikke pludselig løber fra os, og vi ikke får lavet noget sammen løbende. Der skal være tid til at gå en tur sammen, spise sammen, hygge. Men det er også vigtigt at have oplevelser sammen, især når jeg har mange eventyrer, uden min kæreste.

Derfor har vi rejser og ture i vores kalender 1-2 år frem. Så vi hele tiden har noget sammen.

Så mit råd er at sætte tid sammen i kalender og derved investere i sit forhold, men også i chancen for at nå sine mål, uden det går ud over ens forhold. Det sammen gør jeg med min datter, med vores rejser og eventyr sammen.

Det gælder alle forhold man gerne vil dyrke, venner, familie, kæreste og hvad der er! I kalenderen med det! Ellers er de ikke der for en, når man har brug for det, eller ønsker det.

Erik

 

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 4. februar 2022