Herunder en kort gennem gang af hvem og hvad vores samarbejdspartner har bidraget med:

Nerthus Explore:   Det er Jespers firma (deltager). Han har lagt hans store erfaring med planlægning, tilladelser og sine mange kontakter ind i projekt, erfaringer hentet fra mange indlandsis krydsninger og andre ekspeditioner. Hvilke har gjort at projekt er blevet en realitet.  Se meget mere på www.nerthus-explore.com (Er i dag “diteventyr.dk“, ejet af mig selv, Erik)

Komud:    Det er Eriks firma (deltager), der har lagt sine erfaring og arbejdstid i projektet. Efterfølgende vil han følge ekspeditionen op med foredrag, bog og en film om turen. Se meget mere på www.komud.dk

Klättermusen:    De har støtte vores projekt med tøj, aftale er kommet i hus, i samarbejde med  Friluftslageret / Summit Shop, da de er den største forhandle af Klättermusen i verden. Klättermusen laver noget af det lækreste, mest gennemtænkt  og solide ekspeditionstøj, vi har set. Virkeligt dejligt, de støtter op om os. Sirius Patruljen vil også til at starte op med at bruge nogle af deres produkter.

Friluftslageret / Summit Shop:    Disse to friluftsbutikker i Odense har hjulpet os med  bestilling af de grej vi bruger på ekspeditionen.  De har været vores sparringspartner, ud fra vores mange erfaringer fra tidligere ekspeditioner og deres mange erfaringer med grej og ture. I samarbejde har vi fundet det grej vi mener, er bedst til vores brug. Undervejes og efterfølgende, vil vi anmelde det grej vi bruger, så alle kan drage fordele af vores erfaringer.

KTC:     Står for Kangerlussuaq Trekking Center. De er behjælpelig med ekspeditionsforberedelse, vandre tur, logi på vandrehjemmet, teknisk support, alt hvad man kan ønske sig. De har hjulpet med alt muligt mellem himmel og jord, især med den teknisk side af ekspeditionen og vores velfærd før turen.

Arktisk Institut:    De stiller deres arkiver til rådighed for ekspedition, så vi kan få et godt historisk perspektiv i vores fortællinger. Arktisk Institut får til gengæld alle vores beskrivelser, planlægning dokumenter, dagbøger, billeder, osv. Da Arktisk Institut i sin tid er oprettet for at samle viden sammen om Polar egnene og ekspeditioner i disse områder er det helt naturligt for os at vi skal bidrage til dette arbejde. Vi har endvidere haft utrolig gavn af  Bent Nilsens store kapacitet i forbindelse med udarbejdelse af fonds ansøgninger.

Knud Rasmussens hus:    De stiller  arkivet på muset til rådighed  for ekspedition, da vores forbilleder og vores historiske betragtninger  vil blive set i lyset af Knud Rasmussens bedrifter. Knud Rasmussens hus, vil før, under og efter ekspeditionen lave projekter med skoleklasser om Knud Rasmussens bedrifter, set i forholdet til moderne ture, som vores. Vi vil undervejes være i forbindelse med Knud Rasmussens hus og de skoleklasser der deltager, via satellittelefon.

Alphafilm:     Alpha film har hjulpet os med råd og vejledning om hvordan vores projekt bedst bliver dokumenteret, under vores filmning de har også hjulpet os med anskaffelse af videokamera. De står ligeledes for fonds ansøgninger og efter bearbejdelse af vores optagelser og forhåbentlig med efterfølgende visning i tv.

Gyldendal: Har vi indgået et tæt samarbejde med om indsamling af materiel til udgivelse af en bog efterfølgende. Forventet  udgivet  i 2010.

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022