I denne historiefortælling, fortæller jeg om den lille seje fugl, jeg mødte på min vandring under “Alaska på tværs“.

En dag hvor jeg vandre af sted, i kanten af en flod. Jeg vandrede på det lille stykke i siden, med sten og jord, der er skabt når der er højvandet, det er et godt sted at vandre. Pludselig var der en lille fugl foran mig, der skældte ud på mig. Den begyndt at prøve på at lokke mig væk, først ved at skælde ud, senere ved at spille sårede.

Jeg så godt jeg passede en lille redde i kanten, hvor der var fugleunger og en mor. Da jeg havde passageret og var lidt væk, gik det over til skæld ud igen, fra den mere og mere stolt far og beskytter af reden.

En sjov lille oplevelse jeg har tænkt tilbage på mange gange siden hen.

Erik

 

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 4. februar 2022