Brunton Resync, batteri og Solaris, 4 Watt solcelle

Jeg har igen være i gang med en lang test af en solcelle løsning. Igen er det Brunton’s løsning jeg har haft med mig det sidst halvår.

Jeg har haft store og små solcelle løsninger fra Brunton alt efter hvad jeg laver. Er det kun smartphone og musikafspiller der skal lades, er det iPad eller computer og kamera.

Den stor afvejning er altid vægt kontra behov.  Min helt stor løsning er perfekt med en Impel 2 og Solaris 26-12V. Men det er ikke lige den jeg har med på vandre tur eller en kortere tur.

Den er perfekt til at lade computer, kamera og andet der skal have noget power.

Da jeg fik Resync i hånden var jeg noget overrasket. Fordi den inden holder 9.000 mAh på sølle 279 gram. Det er godt nok gået stærkt med batteriernes vægt de sidste år.

Det er nok til at lade min iPad (næste 1 gang), iPhone (3-4 gang) og musikafspiller.

En super god enhed at have med i taske og andre steder, hvis jeg går tør for strøm.

I kombination med en Solaris 4 – USB, kan jeg lade Recync fuldt på en 8-10 timer. Ofte var jeg ikke helt tør og jeg kunne lade den over en 4-6 timer. Den kan også lade Resync via USB fra en computer eller stikkontakt  før du skal afsted.

Du kan også lade din telefon eller andet direkte fra Solaris, solcellen.

Solaris 4 vejer kun 179 gram. Derved har jeg en super kraft strømløsning på 458 gram. Med en iPad har jeg lige omkring 1 kg og alle de bøger, notes papir, fuglebog og hvad jeg ønsker mig.

En super god og stræk løsning. Der er let at fastgøre bag på rygsæk, cykeltasken, eller hvad jeg laver.

Dog kan den kun lade enheder der kan lades via USB. Det kan de fleste kamera ikke. Jeg har altid ekstra batterier til min kamera, for at være sikker og de vejr ikke ret meget i forhold til vægten af en ladeløsning. 3 batterier rækker altid til en måned.

Mangler

Brunton Resync, batteri og Solaris, 4 Watt solcelle, USB stikDet eneste jeg har at udsætte på systemet, er jeg synes at USB stikket falder for let ud af solcellen. Jeg var meget opmærksom på at få placeret det hele så der ikke var træk på kablet.

Jeg kontroller altid at det hele hænger sammen flere gange om dagen.

Testet under

Jeg har testet Resync til daglig brug, for at have ekstra strøm med. Hele løsningen er også testet under mine ture sommer igennem som:

Den har klaret det virkelig godt.

Data

Resync

 • 9.000 mAh
 • Output 2,1 Amp via USB eller mini USB
 • Størrelse 6,8 cm x 14,5 cm x 2,3 cm
 • Vægt 279 gram
 • Lithium batteri
 • Vejrstærk

Solaris 4 – USB

 • 4 solcelle panel, foldbart
 • Vejrstærk
 • Størrelse 22,9 cm x 63,5 cm
 • Vægt 179 gram
 • Output USB, 5v / 800 mA
 • Øjer i hver hjørne til fastgørelse

En super kompakt løsning.

Erik

Relateret indlæg

 


Jeg har brugt mange slagt modeller powerbanks. Udviklingen går stærkt, så mange modeller er udgået. Jeg går efter mindre powerbanks med en kapacitet på mellem 10.000-20.000 mAh. Fordi de er lette og har godt med strøm, og jeg vil heller have to powerbanks end en stor, hvis der sker noget med en.

Indlægget er opdateret: 4. februar 2022