Xtorm Power Bank Free 15.000 mAh, test og anmeldelse af Erik B. Jørgensen

Opdateret 31. okt. 2016

Jeg har endnu en gang testet en Power Bank (bærbart batteri). Som altid er jeg på jagt efter strømløsninger til mine ture, der holder og gør mit liv lettere. Så jeg let og ubesværet kan holde gang I mine kameraer, satellittelefoner, iPad, mv.

Xtorm Power Bank Free 15.000 mAh, test Jeg har test en del produkter fra Xtorm, der bare giver den gas der ud af. Deres enheder kan indenholde mere og mere strøm, så dejligt.

Denne test er af Xtorm Power Bank Free 15.000 mAh

Denne gang kan den lade hurtigere op og der alle vigtigste, den kan lade ud fra 3 stk. USB udgange på en gang, JA endelig. Det er så fedt, når jeg er på tur, kan jeg lade en masse op mens jeg er vågen og kan holde øje. I stedet for at skal skifte stik, når jeg vågner osv. En lille detalje der gør en kæmpe forskel.

At der så er hele 15.000 mAh, er vildt på sølle 304 gram, med pose 313 gram.

Xtorm Power Bank Free 15.000 mAh, test 4Den er yderst simpel, den har en knap øverst, til at begynde at lade, eller se batteri status. Batteristatus vise med 4 lysdioder på den ene side.

Så er der et USB kabel fæst ind i siden, til at lade enheden, eller du kan gøre det via en mikro usb indgang på forsiden. På forsiden er der også 3 USB udgang du kan lade op fra.

Den medfølgende pose, i blød stof, lukkes ved hjælpe af et lille stykke velcro, så har jeg mulighed for at have et par USB kabler liggende ved batteriet.

Den kan lade en iPad fuld ud og lidt mere og en telefon 4-8 gange efter model.

Data på Power Bank Free 15000

 • Dimensioner: 13 x 7,5 x 2,2 cm
 • Farve: grå med rødt kabel
 • Vægt: 300 gram (Kontrolvejet til 304 gram, 313 gram med pose)
 • Batteri: 15.000 mAh li-ion
 • Output: 3 x hun USB, max 5V/3,1A
 • Input: USB 5V/2A
 • Medfølger
  • Manual
  • Pose, stof til opbevaring og beskyttelse
  • Mikro USB kabel
 • Model navn: XB102
 • Vejledende pris: 649 kr.

 

Igen en god løsning fra Xtorm og et skridt videre i udviklingen.

Den har nu været med på ekspeditoner mange steder i verden. Den har været med på ekspeditoner som “Krydsning af den Grønlandske Indlandsis”, “Far og datter i Vildmarken, 45 dage i Nordsverige” og “Yukon River, Eventyrlige Yukon”.  Den er den powerbank jeg synes jeg får absolut mest for pengene, når jeg “kun” skal kunne lade via USB stik. Jeg elsker den!

 


Jeg har brugt mange slagt modeller powerbanks. Udviklingen går stærkt, så mange modeller er udgået. Jeg går efter mindre powerbanks med en kapacitet på mellem 10.000-20.000 mAh. Fordi de er lette og har godt med strøm, og jeg vil heller have to powerbanks end en stor, hvis der sker noget med en.

 


Jeg håber du selv kan finde en god powerbank.

Erik

Produktet er leveret til test af “Power2Go”

Relateret indlæg

Xtorm Power Bank Free 15.000 mAh, test på telttur

Indlægget er opdateret: 22. februar 2022