Boganmeldelse- Igors Æblehave af Bjørn Harvig 2

Jeg har læst bogen Igors Æblehave, Fortællinger fra en cykelrejse København-Teheran af Bjørn Harvig. Jeg går stadig med et smil på læben. Den blev læst over den Grønlandske indlandsis og jeg glædede mig til hver aften, hvor jeg kunne tag nogle flere sider.

Boganmeldelse- Igors Æblehave af Bjørn HarvigDet jeg godt kan lide ved Igors Æblehave er sproget og opsætning. Jeg elsker den er så jordnær og ærlig. Sproget er virkeligt fedt og underfundigt. Jeg elsker de små sjove passager som:

”Forbi Kartoffelrækkerne, ud over Østerbrogade, derefter Strandvejen. Knud Rasmussen stod der forsat, evigt trofast, med en hånd for panden kiggende han ud over Øresund. Spejdede efter nye horisonter. Da jeg passerede ham, vendte han sig om efter mig, trak på smilebåndet og gav mig et blink med øjet”

Det der gør Bjørn’s bog unik, er at evne til at møde sjove og anderledes mennesker, han kommer ind de vildeste steder. Jeg ved ikke hvor sundt det er, men historierne er super gode.

Det her er ikke en klassiske rejsebog, men et dyk ned i mødes med andre mennesker og kultuer, i egne ikke mange har hørt om. Alt er fortalt på en fed måde.

Kan klart anbefales for inspiration, til underholdning og for at blive klogere på verden.

Data

  • Bognavn: Igors Æblehave, Fortællinger fra en cykelrejse København-Teneran
  • Forfatter: Bjørn Harvig
  • Forlag: Mediehuset Luksus
  • Årstal: 2008
  • ISBN: 978-87-992542-0-0
  • Du kan købe dem her hos:

 

Forfatteren, Bjørn Harvig

Bjørn Harvig født i 1980 og har skrevet et par bøger og der er en ny på vej.

Her er lidt om Bjørn:

Håber du vil elske bogen som jeg gør. Jeg hører gerne din mening.

Erik

P.S: Se alle Boganmeldelser her

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022

Alle bøger af Erik B. Jørgensen, 10 bøger om friluftsliv og ekspeditioner, både for voksne og børn.