boganmeldelse-bosniske-broedre-historier-fra-en-fodrejse-af-bjoern-harvig

Igen har Bjørn Harvig skrevet en nærværende og intens bog, hvor han kravler dybt ind under huden, sjælen og kultur på det Bosniske folk.

Det er herligt at blive klogere og få et godt indblik i en anderledes verden, hvor krigen stadig kaster sin lange skygger.

Det jeg så godt kan lide ved Bjørns rejser og bøger er han har styr på hvad hans passion er ved at rejser. Når han har styr på det, kan det tillade ham at rejse ind og opleve endnu mere.

Jeg oplever Bjørns passion er, at rejse langsomt og komme tæt på folk, at tillade sig at møde folk i deres hjem, at møde folk selv om de er anderledes og folk man normalt ville gå uden om.

Den nysgerrighed og åbenhed, giver Bjørn mange oplevelser, både gode, dårlige og nervepirrende. Men altid interessante og lærerige.

Heldigvis kan Bjørn også videregive alle de møder, oplevelser og lærerige ting, på en måde så jeg selv føler, at jeg sover i den beskidte seng, eller der løber en sindssyg mand imod mig med en økse over hovedet, eller mødet med bokseren der bare vil sælge is.

Glæd dig til et møde og få et spændende kik ind i den Bosniske sjæl og land.

Et råd hvis du vil læse bogen, så ville jeg læse Bjørns første bøger i rækkefølge. For mig giver det rigtig god mening, at følge Bjørn i hans rejser og hvordan han selv former sig og bliver klogere på sig selv og sin passion.

Alle bøgerne kan findes ved boghandlerne og på biblioteket.

 

Bjørn Harvig’s andre bøger og mine anmeldelser

 

Se og høre hvad Bjørn siger om sin bog her!

 

Data, Bosniske Brødre, Historier fra en fodrejse

 

Forfatteren, Bjørn Harvig

Bjørn Harvig er en rigtig eventyrer, og en af mine kammerater fra Eventyrens Klub. Bjørn er uddannet Politimand og har lavet en masse spændende ture, især på cykel og til fods, hvor det handler om at rejse langsomt og møde folk, på deres hjemmebane.

Det er blevet til 3 bøger om hans rejse ind til videre og bidraget med et kapitel i Eventyrens klub bog ”Udlængsel”

 

Rigtig god læselyst

Erik

P.S: Se alle Boganmeldelser her

boganmeldelse-bosniske-broedre-historier-fra-en-fodrejse-af-bjoern-harvig-billeder

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022

Alle bøger af Erik B. Jørgensen, 10 bøger om friluftsliv og ekspeditioner, både for voksne og børn.