anmeldelse-af-powerbank-jumpr-slate-10k-enerplex-10-000-mah-tur

Her er endnu en af de powerbanks/batterier, vi havde med på vores ekspedition “Yukon River, Eventyrlige Yukon“, hvor vi over 78 dage, padlede 3.220 km og gik en vandretur.

Vi havde 1. Stk. Jumpr™ Slate 10K, EnerPlex, 10.000 mAh, fra moalemtrading.com, med på turen.

Den er lavet i smart, meget tyndt design og den virker meget solid. Den har mulighed for at blive fastspændt på ting og virker meget nytænkende.

Den er meget simpel, den har 2. Stk. USB udgang, jeg kan lade fra, i enden.

En tænd knap, når der skal tændes og jeg kan se hvor meget strøm der er på med lys fra 1-4. Det underlige er at alt er så godt beskyttet, men tændknappen stikker lidt ud, i enden, i stedet for at være på højde med kassen, så den er mere beskyttet.

Når den skal lades er det med micro USB stik, så der skal passe lidt på stikkes når der lades, hvis jeg er på farten.

Data på Jumpr™ Slate 10K

 • Navn: Jumpr™ Slate 10K
 • Mærke: EnerPlex
 • Vægt 350 gram
 • Batteristørrelse: 10.000 mAh
 • Batteri type: Lithium-Polymer
 • Udgange (output) 2.4 Amps
  • USB 5V, 2. stk.
 • Tænd knap
  • Tænd strøm ud
  • Strøm indikator, strøm tilbage, 1-4 lys
 • Indgang (input) stik til opladning, micro USB
 • Mål: 213mm x 139.6mm x 6.67mm
 • Vejledende pris: ca. 680 kr.

EnerPlex skal have point for at lege med designet men den er for tung (meget lidt), i forhold til andre powerbank, der har mere strøm.

Jeg kan ikke anbefale den, fordi den gik i stykker. Jeg brugte den lidt op til turen og der virkede den fint. På turen lå den som backup-batteri på den første del af turen. Der lå den pakket væk i to vandtætteposer og et sted hvor jeg ikke skulle i hver dag. Da jeg tog den frem for at bruge den, var tændknappen løs, og jeg kunne ikke bruge den. Da jeg ikke har prøvet andre, tør jeg ikke at bruge den på ture/ekspeditioner, før jeg har prøvet nogle flere. (billede, knappen er blevet løs og kan ikke tænde den mere)

anmeldelse-af-powerbank-jumpr-slate-10k-enerplex-10-000-mah-fejl

Så vil du leget med den, skal du ikke være afhængig af den, og du skal have brug for det nye design, som hvis den ikke skal fylde så meget i tasken.

Jeg kan IKKE anbefale den, så længe jeg ikke ved om den kan holde!

 


Jeg har brugt mange slagt modeller powerbanks. Udviklingen går stærkt, så mange modeller er udgået. Jeg går efter mindre powerbanks med en kapacitet på mellem 10.000-20.000 mAh. Fordi de er lette og har godt med strøm, og jeg vil heller have to powerbanks end en stor, hvis der sker noget med en.

 


 

Jeg håber du finder en god powerbank

Erik

Produktet er leveret til test af Moalem Trading

 

Relateret indlæg

anmeldelse-af-powerbank-jumpr-slate-10k-enerplex-10-000-mah-produkt

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022

Bog Yukon River, bog af Erik B. Jørgensen og Tine Henriksen