anmeldelse-af-powerbank-jumpr-stack-9-enerplex-9-400-mah-tur

Jeg har test Jumpr™ Stack 9, EnerPlex, 9.400 mAh, fra moalemtrading.com under “Yukon River, Eventyrlige Yukon“. Min kæreste og jeg padlede ned af hele Yukon River, 3.220 km over 78 dage.

Det er en fiks lille powerbank/batteri med godt med strøm (9.400 mAh). Det absolut fedeste ved den, er at den har to indbygget kabler, så har Lightning (Appel) eller Micro USB udgange, så jeg kan lade min telefon eller tablet direkte, uden at skulle finde kabel frem.

Den er lavet så har man flere, kan de stables og holder sammen med magneter, så man kan lade dem samtidigt. Det er ikke noget jeg kan bruge fordi på ture, ønsker jeg lade en enhed afgangen, for at sikre mig den for maks. udbytte af den energi jeg kan hente. Men smart når man lader over natten, der hjemme.

Den har en tænd knap foroven, og i fronten er der en indikator der viser hvor meget strøm der er på powerbanken, med 1-4 lys.

Når den skal lades forgår det med et micro USB stik, det fungere fint. Dog er stikket lidt ekstra skrøbeligt når det er sådan et lille stik, hvis den lader på farten, så jeg skulle være lidt ekstra opmærksom når jeg spændte den fast, men gik det fint.

Data på Jumpr™ Stack 9

 • Navn: Jumpr™ Stack 9
 • Mærke: EnerPlex
 • Vægt 235 gram
 • Batteristørrelse: 9.400 mAh
 • Batteri type: Lithium-Polymer
 • Udgange (output) 1A/2.4A
  • USB 5V, 1. stk.
  • 2 stk. Indbygget ledninger med udgang til
   • Lightning (Appel)
   • Micro USB
 • Tænd knap
  • Tænd strøm ud
  • Strøm indikator, strøm tilbage, 1-4 lys
 • Indgang (input), stik til opladning, micro USB
 • Kan stables og lades på engang
 • Mål: 130mm x 68mm x 20mm
 • Vejledende pris: 849 kr   (ca. 550 kr. i US)

Jeg havde to stk af den model powerbanks/batterier med på turen. Desværre gik den ene i stykker, allerede før vi tog på selve turen. Tænd knappen faldt ned i enheden og kom aldrig op igen, og jeg kunne ikke tænde den mere. (Den venstre på billedet)

Producent oplyser de ikke har oplevet problemer med knappen før.

anmeldelse-af-powerbank-jumpr-stack-9-enerplex-9-400-mah-fejl

Den anden har holdt fint, og jeg har været glad for at bruge den. Jeg kan anbefale den til daglig brug og små ture, hvis du synes det er smart at have kabler indbygget.

Før jeg tør og tage en ny med af denne model på ekspedition, skal den teste over nogle uger før, så jeg er mere sikker på den holder.

En rimelig pris, kan dog få mere kapacitet for pengene i andre powerbanks, men her har du altid kablerne med til at oplade din telefon, så den er super handy i dagligdagen.

 


Jeg har brugt mange slagt modeller powerbanks. Udviklingen går stærkt, så mange modeller er udgået. Jeg går efter mindre powerbanks med en kapacitet på mellem 10.000-20.000 mAh. Fordi de er lette og har godt med strøm, og jeg vil heller have to powerbanks end en stor, hvis der sker noget med en.

 


Erik

Produktet er leveret til test af Moalem Trading

 

 Relateret indlæg

Her er hvad EnerPlex selv siger:

anmeldelse-af-powerbank-jumpr-stack-9-enerplex-9-400-mah-produkt

Indlægget er opdateret: 4. februar 2022

Bog Yukon River, bog af Erik B. Jørgensen og Tine Henriksen