En kajak bliver til, Yukon River

Når vi står på hovedet i forberedelser til vores eventyr ned ad Yukon, så er der mange små millepæle. En af dem er at vide når udstyret er afsendt, fremme og i orden.

Det kan godt være noget nervepirrende op mod afrejse, fordi mange aftaler er forsinket (som altid), og jeg er som altid tidsoptimist. Ud over det kan ting altid blive bedre.

Noget der går som smurt er vores kajak, fra Seaward Kayak’s.

Alle aftaler med Seaward Kayak faldt på plads først på året. Men vores Seaward kayak, Passat G3 skulle fremstilles specielt til os. Vi ønskede blandet andet en kølforstækning på, når muligheden nu var der for at være med til at få indflydelse på den endelige kajak.

Derfor har det været sjovt og interessant at følge med i produktionen.

Nu er den færdig og på vej til Whitehorse, hvor vi skal se den for første gang.

Seaward bliver lavet i Canada og alt bliver lavet ved dem selv, så det er dejligt at vide at vores kajak bliver mindst lige så fed, som den jeg har padlet en masse i ved Nicus Nature, igennem årene.

Det er dejligt at vide den næsten er fremme. Allerede nu ligger mange ting klar til os i Canada, eksempelvis myggejakker, pagajer fra Avannaq, knive. Vi har alle mulige sjove ting med, jeg nok skal skrive en masse om undervejs og efterfølgende.

Her hjemme er vores tøj forhåbentligt fremme en af dagene.

Vi kommer ikke til at kede os frem til den 29. maj, hvor vi rejser af sted. Der er masser at forberede. Jeg skal på tur med min datter, vi har familie besøg og jeg skal selvfølgelig være med på Gårdsalg hos Friluftslageret sidste weekend i maj. Det er en naturlov at have travlt op til afrejse.

Der er uendeligt meget information vi kan dykke ned i omkring Canada og Alaska, og det er super spændende. Alt det kommer jer til gode undervejs!

Vi glæder os.

Erik

Relateret indlæg

Yukon River i kajak, Seaward kayak, Passat G3, Erik B. Jørgensen

Indlægget er opdateret: 21. april 2020

Bog Yukon River, bog af Erik B. Jørgensen og Tine Henriksen