Anmeldelse og test af Luminoodle, LED lys, shelter

Luminoodle er en lille lyskæde, der får strøm fra USB, der kan bruges alverdens steder.

Luminoodle er et af de nyere produkter fra PowerPractical, der skal give lidt lys alle steder man ønsker det.

Jeg har leget lidt med Luminoodle det sidste stykke tid og haft den med på overnat med min datter, smidt den i fryser og i vand for at se om den holder til det den lover.

Det er en yderst simpel lyskilde at have med, strøm kan skaffes via Powerbank om aften og lades op via solceller om dagen.

Det gode ved Luminoodle er at jeg let kan få ”hygge” lys med. Der kan sættes lys om ved shelteret, i teltet, på tarassen eller når der skal arbejdes på bilen, i kælder og andre mørke steder. Den lyser pænt meget op. Er det for meget, kan man bruge posen som dæmper og lanterne.

For mig virker den bedst når jeg er sammen med nogen, som min datter, så kan vi få lys til at lege og hygge os. Er jeg alene bruger jeg altid en pandelampe, så der er lys der hvor jeg kikker, det er bare træls når jeg er sammen med andre, da vi sidder og blænder hinanden og ikke kan se ansigtsudtryk. Der har jeg normalt hængt min padelampe op og brugt den som lygte.

Jeg ser ikke Luminoodle som noget jeg vil tage med på langtur, fordi jeg vil bruge den for lidt og jeg vil ikke bruge min strøm på lys på den måde, den bruger ca. en 4400 mAh Powerbank på 3,5 times lys. Det er fint til de små ture, men meget hvis jeg skal skaffe det hverdag fra solceller på tur.

Men den er super smart til de små hyggeture, især når vi er flere af sted, det giver hygge og mange muligheder for at få lys. Dejligt den er vandtæt, men HUSK det er USB-stik og Powerbank ikke, så jeg kommer ikke til at bruge den i vandet, eller som baggrundsbelysning.

 

Data om Luminoodle, PowerPractical

Anmeldelse og test af Luminoodle, LED lys

 • Lyskæde i silikone
 • Lysstyrke 180 lumens (svare ca. til en 25 Watt pære).
 • Længde 150 cm
 • Tykkelse ca. 10 mm bred og 3 mm højt
 • Vægt samlet 100 gram
  • Lyskæde 70 gram
  • Noodle/strips 17 gram
  • Opbevaringspose 13 gram
 • Magnet til ophæng eller sammen pakning
  • En fast magnet i hver ende
  • En bevægelig magnet på plastik beslag, der kan forskydes.
 • Vandtæt til 15 cm til 1 meter. Standard IP-67. (HUSK den skal have strøm fra noget der ikke er vandtæt)
 • Kræver batteri i form af USB strøm, som fra PowerBanks/batteri
 • Tilbehør
  • stk. Noodle/strips som kan åbnes og lukkes, til ophæng
  • stk. Opbevaringspose, lille. I rip-stop nylon
   • Pose kan bruges til lanterne og mere blødt lys
  • Vejledende pris, se alle variationer her:

 

 

Her under kan du se PowerPractical’s Kickstarter kampagne, da de udviklede den.

 

Det var alt for denne gang.

Erik

P.S: Det produkt er stillet til rådighed af Moalem Trading.

 

Relateret indlæg

Anmeldelse og test af Luminoodle, LED lys, fryser

Indlægget er opdateret: 4. februar 2022