Powerbank og USB Power meter, fra Power Practical, test

Under “Far og datter i Vildmarken – 45 dage i Nordsverige” har jeg haft forskellige Powerbank/batterier med, et af dem var:


Lithium 4400, Powerbank fra Power Practical

Powerbank, fra Power Practical

En af de mindre Powerbank jeg havde med under “Far og datter i Vildmarken – 45 dage i Nordsverige” var en Lithium 4400, Powerbank fra Power Practical.

En fiks lille Powerbank der har en kapacitet, som navnet antyder på 4.400 mAh, men den er lavet lidt anderledes og smart, da den også er en lygte. De 4 ledpære der sidder i, viser hvor meget strøm der er på under opladning, men når en kontakt slås over, så bliver de til en lygte.

En smart lille løsning.

På tur var den god til den lille solcelle eller når jeg legede med PowerPot’en og lavede strøm over bålet (anmeldt her Anmeldelse af PowerPot 5, fra Power Practical).

Der hvor jeg ser den stærkest side, er den er lille og fiks og havde med sig i taske i dagligdagen og mangler der en cykellygte, arbejdslys, eller en lygte til noget andet, er den lige ved hånden.

Data på Lithium 4400, Powerbank

  • 400 mAh batteri
  • Lygte (og lade lys) med LED pære, der kan lyste op til 30 timer, plus
  • 1A/5W USB stik, udgang
  • Mikro USB stik, til opladning 1A/5W (Kabel følger med i pakken)
  • Vægt 120 gram
  • Mål: 8,8 cm x 5,1 cm x 2,6 cm
  • Vejledende pris 349 kr.


Smart charge kit – lightning, Power Meter fra Power Practical

USB Power meter, fra Power Practical

Under “Far og datter i Vildmarken – 45 dage i Nordsverige” testet jeg også en lille yderst simpel ting, et Power Meter, fra Power Practical. Men den kan jeg se hvad en enhed lader med, mellem 0-5 Watt.

Det var super smart for mig, fordi jeg kunne sætte den mellem min USB solcelle og Powerbank, så jeg hele tiden kunne følge med i hvad min solcelle ladte med, noget jeg ikke har kunne før. Det var virkelig lærerigt at se hvor meget vinklen og placeringen af solcellen betød, for ladeeffekten.

En smart måde at blive klogere på, for mig.

  • Power Meter var fra det sæt der hedder Smart charge kit – lightning, det kan du se her ved importøren.
  • Vejledende pris i  sæt med kabel, 249 kr.

En lille dims jeg skal bruge til mine solceller og andre lade muligheder, så jeg kan følge med og lære hvad de præstere.

 


Jeg har brugt mange slagt modeller powerbanks. Udviklingen går stærkt, så mange modeller er udgået. Jeg går efter mindre powerbanks med en kapacitet på mellem 10.000-20.000 mAh. Fordi de er lette og har godt med strøm, og jeg vil heller have to powerbanks end en stor, hvis der sker noget med en.

 


God fornøjelse

Erik

P.S: Det produkt er stillet til rådighed af Moalem Trading.

 

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 4. februar 2022

Bøger for børn og voksne og børn i naturen og friluftsliv, af Erik B. Jørgensen