I dag var dagen, hvor en ny ekspedition blev alvor for mig. 

I morges rejste jeg til Grønland, for at forberede og kontrollere alt udstyr, før de 5 deltagere kommer i morgen. Turen til Kangerlussuaq er dejlig og stilhed før stormen, fordi når jeg landede i Kangerlussuaq var der meget at lave. Hele dagen har jeg gjort klar til”dit eventyr” Indlandsis hold 2016, med hjælp fra Holger fra KTC. 

Det er en dejlig proces for mig, selv om jeg i morges måtte sige farvel til min datter og kæreste. Det dejlige for mig er, at nu lægger jeg ”hverdagen” bag mig, og nu gælder det kun om, at få alt klar og have 110% fokus på, at vi skal gøre alt, hvad vi kan for at komme godt over isen. Den første del af det er, at jeg lige har lidt alene tid til at få overblik over alt det mad, der skal pakkes og set om udstyret forsat er i orden, fordi når vi er samlet i morgen, er der pludselig mange hænder, der skal holdes i gang. De næste fire dage, skal vi havde pakket alt og have styr på udstyr, rutiner og sikkerhed. 

 Jeg glæder mig til endnu en gang at skulle op på den fantastiske Indlandsis, med alle de strabadser og store oplevelser det giver.

Efter en god gang aftensmad sammen med Birthe og Holger, fra KTC er trætheden og de fire timers tidsforskel ved at gøre mig lidt slatten. Heldigvis er jeg godt med og klar til holdet i morgen. Nu er det alvor Erik

Indlægget er opdateret: 10. december 2020