Abisko Windbreaker Jacket, let jakke fra Fjallraven [Anmeldelse] af Erik B. Jørgensen

Som du ved så tager anmeldelser ofte lang tid for mig, da jeg vil teste mine ting længe. Jeg kan rolig sige at min Abisko Windbreaker Jacket, fra Fjällräven, er testet nu. Jeg har nok nærmere glemt at få skrevet lidt om den. Den har været på tur med mig i mange år nu og er det forsat, og jakke er så udgået. Men jeg skriver lidt om den, da jeg forsat for spørgsmål om hvilke jakke det er!

Jeg har altid en tynd-/let jakke/løbe jakke med mig på ture, det er et genialt stykke grej. Fordi jeg kan tage den på når der er en let kølig vind, uden at have det for varmt og jeg kan forsat sved let, i forhold til en skaljakke.

Du kan se meget mere her om hvorfor jeg har tynd-/let jakke/løbe jakke med her: En tynd-/let jakke eller løbejakke er et must på friluftsture [Fif og råd]

Abisko Windbreaker Jacket, Fjällräven, har jeg nu brugt i mange år, før det har jeg har birke, løbeanorak og en Tierra, Scirocco Hood Jacket, har den forsat med den er udgået. Så da jeg godt kan lide at have lidt grej til forskellig ting. Så manglede jeg endnu en let jakke.

Jeg har nu brugt min Abisko Windbreaker Jacket, Fjällräven på mange ture og ekspeditioner. Den har været med på de sidste mange vandreture og nogle af ”Far og datter i Vildmarken” ekspeditioner. Jeg er virkelig glad for den, da den er let og derved let at have med. Når jeg ikke bruger den, ruller jeg den lige sammen i hætten. Det er primært vægten der er vigtig, men den sidder også godt og har mange detaljer i forhold til dens vægt. Den har en god hætte, jeg kan justere bag til. Jeg er meget glad for hætte, fordi den lige kan tag vinden, og derved udskyde at skifte jakke, hue, m.v.

Den har en to sidelommer og en inderlomme, så jeg også kan lægge lidt ting væk, bruger dem dog sjældent.

På grund af stoffet er den lidt elastisk, så den følger kroppen lidt. Den er ok lange ærmer. Det er også det eneste minus. Jeg har meget lange arme. Så når jeg går og er på vandreture, er ærmerene lange nok. Men cykler jeg, synes jeg ærmerne ikke er lang nok, de kravler op, dog et problem jeg kender. Samt der er elastikker ved håndleddene, det er ok, men jeg ville heller have velcro luk, så jeg selv kunne justere hvor stramt de skal være. Derfor bruger jeg forsat min gamle Tierra, Scirocco Hood Jacket, til cykling. Anmeldelse af den her: Let jakke, Scirocco Hood Jacket fra Tierra, anmeldelse

Men min Abisko Windbreaker Jacket, gør det godt til de andre ting jeg skal lave.

 


Data på Abisko Windbreaker Jacket, Fjällräven

Abisko Windbreaker Jacket, let jakke fra Fjallraven [Anmeldelse] Data, af Erik B. Jørgensen

 • Mærke: Fjällräven
 • Model: Abisko Windbreaker Jacket
 • Materiale:
  • Vindafvisende polyamid
 • Vægt 257 gram, XL
 • Lommer
  • To side lomme, med lynlås
  • Inderlomme/paklomme, med lynlås
 • Hætte, justerbarmed, elastisk kant foran for bevægelse, samt en elastik justering bag til
 • Snøre i underkanten, for justering
 • Let forlænget ryg
 • Elastik ved håndled
 • Er desværre udgået

 


Abisko Windbreaker Jacket, let jakke fra Fjallraven [Anmeldelse] Damemodel, Karen, af Erik B. JørgensenEn dejlig jakke, som min datter også har til vores ture.

Erik

 

 

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 1. februar 2023