/Søg anmeldelse bukser vandre

Har du brug for en ny søgning?

Hvis du ikke fandt det du søgte, så prøv en ny søgning!

10 02, 2017

Anmeldelse vandrebukser, Sawhorse™ Convertible Pant fra Mountain Hardwear

By |2019-08-08T13:13:15+02:00februar 10th, 2017|Grej, Yukon River, Eventyrlige Yukon|0 Kommentarer

Anmeldelse af vandrebukserne, Sawhorse™ Convertible Pant fra Mountain Hardwear, en mere hverdags agtig buks. Jeg har testet den under "Yukon River, Eventyrlige Yukon" og i hverdagen.

26 06, 2017

Anmeldelse skal-/regntøj, Torsum Jakke og bukser fra Mountain Hard Wear

By |2019-08-09T12:32:33+02:00juni 26th, 2017|Grej, Yukon River, Eventyrlige Yukon|4 Comments

Anmeldelse af skaltøj/regntøj, Torsum Jakke og bukser fra Mountain Hard Wear. Et godt 3 lags sæt skaltøj, med masser af detaljer, som lommer, fuldlængde lynlås i bukser og god pasform. Testet ned af hele Yukon River og i dagligdagen efterfølgende.

30 09, 2019

Valg af knive, til friluftsliv/outdoor [Fif og råd] (Anmeldelse kniv)

By |2019-10-30T21:59:00+02:00september 30th, 2019|Fif og råd, Grej, Valg af ........|0 Kommentarer

Jeg vil her fortælle om de valg af knive, jeg har taget. Jeg fortæller om hvilke knive jeg bruger på forskellige ture, når det gælder friluftsliv/outdoor.

5 02, 2015

Gaiter Trousers No. 1 fra Fjällräven, vandrebukser, test/anmeldelse

By |2019-10-02T12:43:41+02:00februar 5th, 2015|Alaska på tværs, Vandreture|2 Comments

Gaiter Trousers No. 1 fra Fjällräven, vandrebukser, test og anmeldelse. En gennemtænkt og solid buks. Test på små ture og Alaska på tværs. Med shorts, gaiters, mv.

3 03, 2016

Spisegrej og kniv på vandre-, kajak- og kanotur (Anmeldelse kniv)

By |2019-10-01T09:27:00+02:00marts 3rd, 2016|Grej, Guider, råd og historier, Vandreture|0 Kommentarer

Spisegrej/kniv på vandre-, kajak- og kanotur. Lidt om hvad jeg tager med og fortrækker på min forskellige ture. Som Indlandsisen, Alaska, store og små ture.

30 08, 2019

Anmeldelse af støvle til vandre- og kampstøvle, XPRT 3.0 fra 5.11

By |2019-10-13T12:53:24+02:00august 30th, 2019|Grej, Korpset - TV2, Vandreture|0 Kommentarer

Jeg har teste vandre-, militærstøvlen, XPRT 3.0 fra 5.11. Viste sig overraskende god. Har god støtte, blød sål og let. God til løb, march, små ture og vandreture.

3 09, 2018

[Fif og råd] Valg af sokker, vandring, vinterfjeld, kajak og kano, anmeldelse

By |2019-09-15T11:31:49+02:00september 3rd, 2018|Kajak, Kano, Valg af ........, Vandreture, Vinterture|8 Comments

Valg af sokker til vandretur. Her er mine erfaringer med vandresokker: Hvad skal en vandresok kunne, opbygning og funktion, damer/herre, uld/kunststof. Samt mine bedste sokker og test/anmeldelser af vandresokker.