/Søg Anmeldelse liggeunderlag

Har du brug for en ny søgning?

Hvis du ikke fandt det du søgte, så prøv en ny søgning!

17 05, 2018

Valg af liggeunderlag til kajak-, kano-, cykel-, vinter- og vandreture [Fif og råd]

By |2019-11-24T14:07:05+02:00maj 17th, 2018|Cykelture, Fif og råd, Kajak, Kano, Valg af ........, Vandreture, Vinterture|5 Comments

Valg af liggeunderlag til ture kan være en hel videnskab. Jeg har fået mange spørgsmål om hvilke underlag jeg bruger på mine mange ture og ekspeditioner. Det er der ikke noget simpelt svar på, så jeg vil beskrive min valg mere her under. Både til vandring. kano-, kajak- og vinterture, både skum- og oppustelige underlag.

6 11, 2014

JR Gear Zeon Mat Standard, et overraskende oppusteligt liggeunderlag, anmeldelse

By |2019-09-15T11:59:23+02:00november 6th, 2014|Alaska på tværs, Grej, Vandreture|17 Comments

Test og anmeldelse af JR Gear Zeon Mat Standard. Jeg har brugt Zeon oppustelig liggeunderlag på en del små ture og Alaska på tværs. Det er let, solidt og dejligt.

30 09, 2019

Valg af knive, til friluftsliv/outdoor [Fif og råd] (Anmeldelse kniv)

By |2019-10-30T21:59:00+02:00september 30th, 2019|Fif og råd, Grej, Valg af ........|0 Kommentarer

Jeg vil her fortælle om de valg af knive, jeg har taget. Jeg fortæller om hvilke knive jeg bruger på forskellige ture, når det gælder friluftsliv/outdoor.

29 05, 2017

Anmeldelse af Fjällräven liggeunderlag, Ground Sheet 14 mm.

By |2017-12-23T22:05:45+02:00maj 29th, 2017|Grej|0 Kommentarer

Anmeldelse af Fjällräven underlag, Ground Sheet 14 mm. Det bedst skumunderlag jeg har haft. Jeg har nu brugt det i mange år på ture og ekspeditioner, fra shelterture, over den Grønlandske Indlandsien på ski, kanoture til Alaska på tværs.

11 04, 2017

Anmeldelse, Sandiline FreePlay double Shorts 3/4, kajaktøj

By |2018-08-25T13:52:18+02:00april 11th, 2017|Kajak, Yukon River, Eventyrlige Yukon|2 Comments

Anmeldelse, Sandiline FreePlay double Shorts 3/4. Sandiline laver noget rigtig godt kajaktøj. Deres FreePlay double Shorts har jeg været glad for i mange år, de har god pasform, vind- og vandtætte og er smarte.