Jeg er heldig at jeg har nogle gode samarbejdspartner der altid er frisk til at støtte op om min projekter. De fortjener nogle ord her.

Friluftslagret / Summitshop:

De stiller altid op til råd og vejledning. Samt bruger lad tid på at skaffe mig alt muligt og umuligt grej. Tak for det.

Nicus Natur:

Ejer Nicolai Ilcus, har også brugt tid på at undervise mig i at ro, lære mig om grej og kajaker. Samt givet råd til alt inden for vejr, kajak, m.v.

Gyldendal:

Endnu engang må jeg takke for opbakning til at skabe en bog om min ture (hvis og når jeg klar den). Jeg er glad for nogen der også deler min interesse i at prøve at formidle mine ture, friluftsliv, på en anderledes, ærlig og jordnær måde.

Det også min plan med dagbogen fra turen, at beskrive alt, op og ned ture, der intet at skjule. Så hvis du har en kommentar eller et spørgsmål, så vil jeg altid blive glad for det.

Fordi jeg håber du også kan bruge mine ture og erfaringer til noget. Eller for det mindst at blive inspireret til at søge dine egen eventyr og mål. Drømme skal udleves store som små.

Erik

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022