Erhvervsforedrag, med eventyrer, jægersoldat og siriusmand Erik B. Jørgensen

Erhvervsforedrag, med eventyrer Erik B. Jørgensen

Tidl. Jægersoldat og Siriusmand

Selvom erhvervslivet ofte handler om møder, kontorer og strategiplaner, er der nogle folk, der bringer et eventyrligt strejf og unikke kompetencer med sig. Et af disse individer er Erik B. Jørgensen, som har en baggrund som tidligere jægersoldat og siriusmand og i dag er eventyrer. Hans historie viser, at der er mange måder at udvide grænserne for, hvad man kan opnå.

Erik B. Jørgensen har en imponerende baggrund som tidligere jægersoldat og siriusmand. Hans tid i militæret har givet ham en stærk forståelse for ledelse, samarbejde og beslutsomhed, selv når udfordringerne er enorme. Han har stået over for nogle mange ekstreme og hårde situationer, hvilket har formet ham og givet ham færdigheder ud over det sædvanlige.

Efter sin tid som jægersoldat og siriusmand besluttede Erik B. Jørgensen at dele sine erfaringer og kompetencer gennem erhvervsforedrag på alle niveauer i erhvervslivet, krydret med sjove og jordnære fortællinger.

Samtidig fortsætter han med at være aktiv som eventyrer på ture og ekspeditioner rundt om i verden, hvilket giver ham masser af nye erfaringer og historier at dele.

Nok om mig i tredje-person.

Vil du vide mere om min baggrund kan se mere her:

Se mine mange foredrag her:

De foredrag jeg holder mist i erhvervslivet er:

 Book foredragPraktisk info

Det var en absolut fornøjelse at høre Erik fortælle hele virksomheden om teamwork i foredraget ’Sammenhold eller gå kold’. Det gav en masse god snak på kontorerne bagefter – Erik ramte spot-on med pointerne omkring teamwork og krydrerede disse med en masse underholdende historier og anekdoter som holdt folk fokuserede og lyttende gennem hele foredraget. Erik er en fantastisk fortæller – kæmpe anbefaling herfra!

Nordic Computer A/S
Lars Juhl Frandsen

Lidt mere om mig.

Jeg er ikke blot en foredragsholder, jeg er en historiefortæller, der formår at gøre komplekse emner tilgængelige og engagerende på en måde, der rammer plet hos mit publikum. Med min baggrund som tidligere jægersoldat og siriusmand, bringer jeg en unik kombination af eventyr og erfaring ind i erhvervsverdenen.

Mine erhvervsforedrag består af  historier fra mit liv, hvor jeg skaber en forbindelse til tilhørerne gennem ægte historier fra mine mange oplevelser. Jeg formår at flette mine erfaringer som jægersoldat, siriusmand og eventyrer sammen med forretningsmæssige principper på en måde, der giver publikum indsigt i, hvordan stærke værdier og sammenhold kan skabe et unikt arbejdsmiljø.

Som motivationsforedragsholder bruger jeg mine eventyr og livserfaringer til at tænde gnisten i tilhørerne. Jeg deler ikke bare mine sejre, men også de udfordringer og kampe, jeg har stået overfor, og hvordan jeg har overvundet dem, men altid med et glimt i øjet og humør. Min ærlige tilgang inspirerer folk til at se muligheder i modgang og bruge deres indre styrke til at nå deres mål.

Mine ledelsesforedrag er en kilde til praktiske indsigter, der er forankret i virkelige situationer. Jeg udforsker teamwork, samarbejde og ledelse ved at trække på mine erfaringer fra krævende situationer, hvor samarbejde var afgørende. Publikum får værdifulde lektioner i at styrke relationer og bygge effektive teams.

Mine inspirationsforedrag fungerer som en katalysator for nytænkning og kreativitet. Jeg udfordrer publikum til at se på udfordringer fra forskellige vinkler og bruge deres kreativitet til at finde innovative løsninger. Med et humoristisk strejf gør jeg det svært ikke at grine og lære samtidig.

Som en keynote-speaker brænder jeg igennem med en autentisk energi, der fanger publikums opmærksomhed fra start til slut. Min fortælleevne, støttet af solide erfaringer og livsvisdom, gør mig til en mindeværdig taler, der lader mit publikum føle sig som en del af historien.

Jeg har også en dyb forståelse for personlig udvikling. Jeg deler indsigt i at opbygge en meningsfuld karriere og finde ens sande passion. Så man kan blomstre i ens arbejdsliv.

For mig handler lederskab om mere end blot position. I mine ledelsesforedrag udforsker jeg, hvordan sandt lederskab handler om at stå i front og tage ansvar, uanset om man har en titel eller ej. Mine perspektiver på ledelse er en kilde til inspiration for alle, der ønsker at lede med integritet og engagement.

Mine indsigtsfulde forandringsledelsesforedrag er fyldt med praktiske råd til at navigere i skiftende tider. Jeg deler, hvordan jeg har tilpasset mig og overvundet ekstreme udfordringer, og hvordan tilhørerne kan anvende disse principper i deres egne professionelle rejser.

Selvledelse er en anden nøglekompetence, som jeg taler med overbevisning om. Jeg viser, hvordan man kan tage ansvar for sin egen succes, uanset omstændighederne. Min historie om selvudvikling og personlig ansvarlighed inspirerer til at tage kontrol og forme ens skæbne.

Jeg er ikke bare en foredragsholder, jeg er også en mentor og coach. Jeg deler min viden om mentoring og coaching og hvordan dette kan forme karriereveje og støtte andres udvikling. Min evne til at støtte og guide andre afspejler mit engagement i at hjælpe mennesker med at opnå deres bedste potentiale.

I en verden, hvor erhvervslivet kan føles som en kampplads, bringer jeg mine unikke oplevelser og historier ind i foredragssalen. Jeg inspirerer, underholder og giver praktiske indsigter på en jordnær og sjov måde, der efterlader et varigt indtryk på dem, der har den glæde at høre min fortælling.

Velkommen til mit univers

Erik

Relateret indlæg

Erhvervsforedrag, med foredragsholder, eventyrer, jægersoldat og siriusmand Erik B. Jørgensen
Udviklingsforedrag af Erik B. Jørgensen, Fotograf, Claus Lillevang
Udviklingsforedrag af Erik B. Jørgensen. Jægersoldat, Vagt på hul, Erik 2006
Udviklingsforedrag af Erik B. Jørgensen, rygsæk står, Foto Claus Lillevang
Udviklingsforedrag af Erik B. Jørgensen, foder polarulv, under 2. Thule til Thule ekspedition, på 2 Thule til Thule 2019
Udviklingsforedrag af Erik B. Jørgensen. fortæller om samarbejde og hvad det har tilfældes med at køre hundeslæde, ved Slædepatruljen Sirius, YouTube
Udviklingsforedrag af Erik B. Jørgensen. Korpset aspiranterne med gummibåd, Vestkysten
Udviklingsforedrag af Erik B. Jørgensen. video Erik fortæller om man intet kan alene alt kræver sammenhold, YouTube
Udviklingsforedrag af Erik B. Jørgensen. portræt fra 2. Thule til Thule hundeslæde ekspediition
Udviklingsforedrag af Erik B. Jørgensen. krydsning af revne under Slædepatruljen Sirius
Udviklingsforedrag af Erik B. Jørgensen, kajak i bølger og storm, Foto Geir Haukursson
Udviklingsforedrag af Erik B. Jørgensen. i sin packraft i sø, set fra drone
Udviklingsforedrag af Erik B. Jørgensen. Jægersoldat, Erik B. Jørgensen parade bliver Jægersoldat

Vi havde fornøjelsen af Erik til et kundeevent i København. Erik var passioneret, inspirerende og fik ikke mindst nogle værdifulde pointer igennem. Vores kunder vurderede samlet set hans oplæg til 4,8/5 og efterlod blandt andet kommentarer såsom “Meget inspirerende, humoristisk, og han var super til at formidle” og “Han var utrolig engageret og inspirerende at lytte til. Kan sagtens bringe en del af budskaberne med mig videre i mit lederskab.” Der skal lyde en kæmpe anbefaling og tak herfra.

Impact Group
Sandra Kuhrt

Hvis du vil vide endnu mere om hvem jeg er og hvad jeg står for, så kan du se mit interview med “Meget mere film” her (37 minutter).