Praktisk information

Her er lidt information hvis du har lyst til at booke mig.

Alle foredrag varer som udgangspunkt mellem 1½ og 2 timer, alt efter antallet af spørgsmål og om der ønskes pause undervejs. Længde kan selvfølgelig tilpasses specifikke ønsker og behov.

Teknisk udstyr jeg skal bruge:

  • Lærred
  • Projektor
  • Lydanlæg til computer (til musik og videoklip)
  • Evt. computer (jeg medbringer normalt selv)
  • Mikrofon, ved store forsamlinger

Hvad der mangler af ovenstående, stiller jeg selv med efter nærmere aftale.

Jeg møder altid op i god tid, ca. 30 min før foredrags start for at sikre, at alt teknisk udstyr virker, og jeg er fortrolig med det.

Foredrag kan tilpasses ønsker og behov, hvis der ønskes at lægge vægt på specielle emner.

Eksempler på tidligere tilpasset foredrag:

Du har en chance” Motivations foredrag for Elitesvømmer der skulle motiveres til at se, at de har en chance i livet til at præstere. Derfor er det nu der skal svømmes til, hvis de ønsker medaljer.

Motivation, til motion” Medarbejder i en virksomhed, der startede deres egen motionsklub. De skulle motiveres til at sætter sig mål og holder disse for øje. Uanset hvad der sker hjælper man hinanden og andre fif.

Hvad synes andre om mit foredrag?

Her kan du hvad andre synes om mit foredrag/indlæg:

Book foredrag

Når man i en travl daglig drift samtidigt skal klare et stort forandringsprojekt i form af et nyt IT-system, kræver det noget ekstra af alle ombord, og vil på kort sigt forandre den trygge hverdag.
Eriks foredrag i et uafbrudt flow af 1½ times varighed !! var tænkt som oplæg til vores udfordrende fremtid. Vi blev ikke skuffede!!
Med udgangspunkt i formuleringen: ”Jeg VIL det; jeg KAN det: jeg GØR det” gav Erik gode indspark til vigtigheden i at være åben og ærlig på tværs af faggrupper, teams og position i gruppen. Alle kan have en dårlig dag, så må resten af teamet hjælpe.
Det blev gjort klart, hvor vigtigt det er at være positivt indstillet, være en holdspiller, fokuseret og have en fælles forståelse for målet.

Viggo Nielsen
Region Hovedstadens Apotek