billede af Big Agnes soveposer og underlag

Jeg har endnu engang haft fornøjelsen at teste mere grej fra Big Agnes, sidst var det teltet Royal Flush 3, Denne gang er det et underlag en sommer og vinter sovepose og en pumpe. Har fået en del spørgsmål om teltet, osv. Folk tror jeg skal have det med på Skandinavien rundt. Det skal jeg ikke, ikke fordi jeg ikke kan lide det. Men havde valgt andre samarbejdspartner samt teltet er super men ikke på en tur som min ene mand. Dette er også ”bare” en test, af noget fedt grej.

Jeg har nu testet det godt ved at sove ude i haven en del gang, på en tur i Roldskov, samt nogle overnatter inden døre i sommer soveposen på underlaget, osv.  Igen må jeg sige det er en super god og gennemført kvalitet, alt er flot lavet, men tanker på detaljerne. Dejligt at se.

 

Underlag, ”Rectangular Pad 51 x 198 x 5 cm PTL25 (minus 32 grader)”

Vejl. Pris 849,00 kr. Vægt 1304 g.

Et kompakt underlag i forhold til størrelsen, det kræver en del luft at pust op, da der er mere isolering i, men det er altid dejligt varmt at sove på.

Det leveres med en pose, med reparations sæt i, det gode ved posen er at den er åben i den lange led, så nemt at lægge i og der er komparations remme på, om jeg vil tage posen med på tur, tvivler jeg på, bruger heller en vandtætpose.

Jeg prøvede at puste underlaget op med Pumphouse Pad Pump 199,00 kr, 43 g. Men den skal fyldes med luft manuelt hver gang, havde håbet en 4 gange vil være nok, men der skal omkring 15 gange til, en god ide, virker nok bedre til letter underlag. Hvis man længer underlagt lidt puster det sig selv op. Tager lidt lang tid at presse luften ud af underlaget når man pakker det sammen, men det er på grund af det isolerende indhold der holder en varm.

Selve ventilen er men metal gevind igen en super fed detalje da det holder. Ydre stoffet er også solidt. Et super fedt og varmt underlag. Kan virkelig mærke der er mere isolering i.

Et gennemført underlag

 

Sovepose “Horse Thief SL 2 grader”

Vejl. Pris 3199,00 kr. Vægt 879 g.

En dejlig dun sommersovepose, uden hætte, et god valg når den er til sommerbrug.

Jeg var meget overrasket over kvaliteten af pose, dejlig blød, eneste ulempe mens den er ny, er at stoffet skaber en masse statisk elektricitet.

I stedet for hætte er den en pose, man kan lægge tøj i som hovedpude, et smart let tricks.

Lynlåsen er YKK kvalitets lynlåse.

Man kikker lige en gang når man ser halskraven, den går ikke hele vejen rundt med kun halvt rundt  formet som en banan. Men det virker virkelig godt, den flipper altid rundt om halsen når man vender sig.

Fra hovedet og ned til røven er der ingen fyld i soveposen på ryggen. Det er fordi man vil spare vægt, i stedet er der en lomme og en strop så man kan sætte underlagt i lommen og holde det fast med stroppen. Det virker overraskende godt, man falder ikke af underlaget om natten, fødderne kan bevæge sig frit, lidt sjovt når man vil sætte sig op, skal underlaget med. Testede det også uden at sætte soveposen fast, så virker det ikke, så får man drejet posen og det bliver lidt koldt.

I bunden af pose, yderst er der to stropper så den er nem at hænge op når man kommer hjem.

Igen et gennemført gennem ført produkt i den dyre end af skalaerne, men kvaliteten følger med. Sådan er det som reglen.

 

Sovepose “Hahns Peak SL minus 29 grader”

Vejl. Pris 4999,00 kr. Vægt 1644 g

En rigtig vintersovepose, med hætte. Dejlig varm og fyldig, det virker som om der er ekstra fyld i fodende for ekstra varme.

Igen er der en pose til tøj som hovedpude, men desværre er hætte så lille at det ikke virker, så kan man ikke lyne hætten ordentligt. Posen skulle have været på ydresiden.

Den har også YYK lynlås, en fed detalje er der er sat strop i lynlåsen så den er nem at få fat i selv med handsker.

Halskraven er også en halv banan i denne pose, lukker nemt til og man skal ikke slås med at lukke halskraven som i andre poser.

Selv om det er en vinterpose, her der heller ikke fyld i den øverste halvdel af ryggen, så den skal på underlaget men så mærker man overhovedet ikke den ikke har fyld, men det dejlige underlag. På den måde får man også en letter sovepose.

Man får lidt ekstra arbejde i teltet, da jeg gerne vil have sovepose løs, mens jeg sidder og arbejder, så skal man lige sætte sovepose på underlaget når man vil sov, tager ikke lang tid.

Den har også tropper i bunden.

Kvalitet igen koster det.

 

Begge soveposer leveres med en netopbevaringspose, så store at dunene kan få luft, samt en mindre pose til at lægge posen i, kan ikke komprimeres. Jeg har ikke behovet, da jeg altid bruger en vandtæt pose til min sovepose, kan så presse luften ud af posen og den forbliver dejlig tør. Jeg har haft en masse dejlige timer i poserne. Igen en glæde at teste Big Agnes.

Lægger lige en video der viser de ting jeg beskriver her under.

Erik

 

 

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 4. februar 2022