[Videosvar 1.] Hold varmen om vinteren

Her med spørgsmål 1:
En lille video om at sove i telt om vinteren, med særlig fokus på sovepose og på at holde varmen om natten i hård frost, kunne være godt?
Keld Kjærgaard

Har du et spørgsmål, så skriv til mig, skriv en kommentar, mv.

Link, til artikler jeg har skrevet om emnet:

8 Comments on “[Videosvar 1.] Hold varmen om vinteren”

 1. Hej Jens
  Perfekt du kunne bruge det.
  En alarm ville jeg ikke tage med, grundet min erfaring, vægt og jeg har rigeligt teknik. Men er helt klart en mulighed i starten, indtil du føler dig tryg.
  Held og lykke med det hele.
  Mvh
  Erik

 2. Hej Erik

  Rigtig god video! Jeg kunne godt tænke mig at høre hvordan du varmer teltet up på en sikker måde når du er på vinterture. Jeg tænker ikke så meget på brandfare som på udvikling af farlige gasser ved opvarmning fra trangia, primus, gas osv.

  Venlig hilsen
  Jens

 3. Hej Erik.

  Kanon video ! jeg overnatter rigtig meget ude igennem året, mere eller mindre 1/3 af året som karpefisker, og der sover vi i en såkaldt bivvy og må indrømme jeg har det på samme måde som dig, at jeg bare ikke kan sove med for meget tøj på ! Men rigtig fede film,

  mvh
  Kevin

 4. Hej Erik!
  Det er ikke mit indtryk, du på noget tidspunkt sejler med ror på dine havkajakker. Jeg tænker på de lange kryds af de norske fjorde i sin tid, ville det ikke ha´været en fordel, når der var noget vind?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *