Vitaminpiller på tur

Nu når jeg står med hovedet ned i pakkelister, til Nepal og lister til sommerens ”Far og datter i Vildmarken – 45 dage xxxx” ekspedition. Tænker jeg ofte over hvad jeg har med af småting.

På alle mine tidligere ekspeditioner og ture har jeg vitaminpiller og oliekapsler med.

Grunden til at jeg har dem med er at jeg arbejder benhårdt og spiser kun tørmand. Jeg har altid tænkt det må være godt for mig.

Det jeg har valgt at have med er:

  • 2 stk. Multi vitaminpiller, Biosym Omnimin Pure (1 stk. på mindre ture). Har også prøvet Matas Multivitaminpille, Guld.
  • 2 stk. Fiskeolie tablet, har prøvet forskellig, sidst var det Optimum Nutrition Optimum (1 stk. på mindre ture). Har også brugt Matas Fiskeolie.

Jeg søger for at få en masse at spise, gerne 2-3 gange mere end når jeg er hjemme. Jeg bruger proteinpulver i mit morgenmad, for at få mere protein, det har jeg skrevet om her ”Nok protein på tur/ekspedition”.

På den måde prøver jeg at passe på mig selv, med maden. Selv om jeg spiser meget sukker i form af slik og chokolade på mine ture. Det har jeg bare erfaret at min krop trives super godt med og på.

Jeg bilder mig selv ind at, vitaminpillerne er vigtige for mig, jeg tør ikke rigtigt at lade vær.

Hvad er dine erfaringer?

Vitaminpiller på tur

Jeg kunne utroligt godt tænke mig at vide hvad dine erfaringer er? Bruger du vitaminer på tur og hvilke? Kan du mærke en forskel eller hvorfor gør du det eller ikke?

Jeg forsætter med at spise indtil videre.

Erik

Indlægget er opdateret: 22. april 2020