I går var det så tid til at vinderen af ”Årets Eventyr 2011” skulle finde sted i København på ”Tranquebar”.

Jeg var blevet orienteret om jeg var blandt de sidste 3. Hvem de andre var, var forsat en hemmelighed. Jeg blev spurgt om jeg kunne komme til uddelingen og holde 20 min oplæg.

Jeg tog turen til København, hvor vi havde en hyggelig aften. Især da jeg var så heldig at min tur blive kåret som  Årets Eventyr 2011, arrangeret af Opdag Verden, Eventyr Sport og Kipling Travel.

Men det var ved afstemning at afgørelsen faldt, derfor skal der lyde en KÆMPE TAK til alle jer der har stemt på mig, det er din stem der har gjort det. Igen TAK.

Præmien er 20.000 kr. i gavekort (10.000 til udstyr i Eventyr Sport, 8.000 til rejse igennem Kipling Travel og 2.000 til rejsebøger i Opdag verdens bogshop). Ikke dårlig. Nu skal jeg (måske i samarbejde med familien) finde ud af om det skal være en ny rejse for mig, eller det skal være en familietur (familien har deres mening ;-)). Men meget mere om det senere.

Efter den præmie, var det en super god aften, men et super godt, kort indlæg af Familien Bager, som blev nummer 2. Men deres tur jorden rundt i bil over 26 måneder. Så der var noget at føle op på bag efter for mig. Nummer 3 kunne desværre ikke kom, det var  Nicolai Bangsgaard, som på 4 år har cyklet verden rundt

Tak til alle tilskuer, folkene og firmaerne bag ”Årets Eventyr 2011” for en hyggelig aften og super god tur hjem i bilen.

Erik

P.S: Du kan læse om min nominering her: Nomineret til Årets Eventyr

Indlægget er opdateret: 8. februar 2021

Alle bøger af Erik B. Jørgensen, 10 bøger om friluftsliv og ekspeditioner, både for voksne og børn.