Der er få mennesker jeg har lagt mit liv i hænderne på og det følger jeg har gjort med folkene bag ArrowKayaks. Så glad jeg var for min Play rundt om Danmark, var jeg virkelig glad da jeg fik af vide at der var en ekspeditionsmodel på vej, lige nøjagtig tidsnok til jeg kunne få den første med, uden den store test. Men jeg ved hvor meget de brænder for projektet og kvaliteten. Det gør heller ikke noget at man ved at deres fortrukne kajakker igennem deres kajakliv også er nogen jeg selv sætter pris på. Derfor troede jeg 100% på at den ville være den rigtige kajak der kom til min tur, Skandinavien rundt i kajak.

Nu her lidt inde i turen er jeg vildt glad for min Empower, den har allerede taget nogle tæske, selv om jeg overlæsser den, så går den som en drøm i vandet, er så retnings stabil i vandet, at jeg bare skal justere en lille smule på finnen, så retter den ind. Selv de normalt trælse krapbølger går vi igennem uden jeg følger jeg bliver ustabil. Så når jeg siger vi er på tur, er det ikke fordi jeg har nogen med, ”vi” det er mig og min Empower nummer 001. Der er ingen tur uden min kajak, så vi taler dagligt sammen. Samt jeg har endnu ikke haft ondt i røve, længst dag i kajakken uden at forlade den er indtil videre 8t4min

Igen tak til ArrowKayaks for at støtte op, lave en fed kajak igen. Elsker den gennemførte kvalitet. Samt elsker min særlig lille udgave nummer 001.

Bliv ved med jeres gode arbejde og håber folk vil tage vidunderne til sig, se meget mere her på ArrowKayaks hjemmeside

Erik

P.S. læse meget mere om designet bag Empower her, gammelt indlæg

Indlægget er opdateret: 10. december 2020

Skandinavien rundt i kajak, bog, køb her!