Dato: 27. juli 2011
Lejr / dag: Lejr 83  / Dag 114
Sverige Lejr 20 / Dag 29
Pos (google):  57 52 31.6 / 16 44 47.9 (kan sætte direkte ind i Google Earth)
Distance roet:  0 km (i alt 3771,2 km)
Distance roet i Sverige: 991,2 km (i alt)
Rotid: 0
Vejr: Skyfrit til 4/8 høje, sol. 0-2 m/s. 18-24 grader
Bølger, ?
(forklaring til ovenstående data felt kan ses her)

Aften blev en af de aftener med en hyber datter, som ikke synes hun skulle sov, så kæmpede sig igennem den film vi så ”Forstryllet” en Disney film, synes det er fantastik sjov.

Fik læst lidt, så det var først seng tid lidt over 23.

Både Dino og Karen havde en urolig nat, så kl. 7 gik Kirsten tur med Dino og Karen og jeg sov videre, indtil hun sagde jeg skal tisse, så måtte jeg også op på toilet med hende, kl. 07.40. I dag var det varmt allerede nu, så vi spiste morgenmad ude. Var blevet enig om at tag en rolig dag, bare læse, lege, osv. Lidt over 8 ringede min telefon, det var værkstedet i Karlskrona, som var færdig med bilen, det du kunne lave nu her. Det var noget hurtigere end de havde meddelt, så vi måtte køre ned med leje bilen og hente vores egen. Så lidt over 9 gik turen syd over, efter 3,5 time, der gik godt med lidt stop, var vi ved Rudvi Værksted i Karlskorna. Fik skiftet bil og snakket med værkføreren. De havde skiftet bremsen, dæk, nav, osv. men de kunne ikke lave skærmen, så den skal på værksted i Danmark igen. Det blev lidt over 5.000 kr.

Så fik turen nord på igen, efter en tur med Dino og optakning af drikkevare.

Besluttede at køre ind til Kalmar og gå en turen og få noget at spise på vejen hjem. Fantastik flot by, det viste jeg fra da jeg roede igennem med Eva fra Kajakkalmarsund.se . Kalmar var virkelig flot at gå tur i, store parker, flot slot og gamle by mur, smat en hyggelig by. Købte noget nyt flået plaster, der kan tage dem af, da jeg var blevet bidt af den miste flåt jeg nogen siden har set i går.

Vi endte på en udendørs cafe, hvor vi fik noget dejligt mad, før turen gik tilbage til bilen. Undervejs skulle Karen lige lære at klatre på en mur.

Turen gik videre nord på og holdt da hop hvor var turen hjem lang. Var tilbage kl. 19, hurtigt fik vi pakket ud og samlet Karens babyjokker og gik en lang aften tur. Nu skal Karen sove, jeg skal i bad og vi skal nok læse og se en film igen.

Igen har det været en flot kajakdag, men jeg er da ligeglad, da jeg holder ferie, eller næsten ligeglad. Ikke noget som en dag i bilen.

Erik

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022

Skandinavien rundt i kajak, bog, køb her!