Velkommen til Komud.dk!

Så er min Blog “Kom ud” kommet i luften. Jeg håber denne blog vil inspirere og frembringe den viden folk søger. Ellers håber jeg du, vil skrive det til mig, så den kan blive endnu bedre.

Min mening med “Kom ud” er primært at komme ud og holde foredrag, hvor jeg får mulighed for at påvirke folk ved hjælp af min oplevelser og erfaringer.

Det skal være på en måde så folk får en oplevelse udover det sædvanlige. Med gode billeder, musik, historier, krydret med personlige erfaringer.

Ligeledes vil jeg skrive indlæg her på bloggen, med lidt af de historier jeg bruger i foredragene osv. Jeg vil også prøve at skrive om de erfaringer jeg har med grej og hvad jeg ellers går og laver.

Hvis du har et eller andet, en kommentar eller et spørgsmål, så skriv endelig.

(Billede fra Indlandsis krydsning 2007 for Nerthus Explore)

Erik

4 Comments on “Velkommen til Komud.dk!”

 1. Formoder at du idag er nået målet for din Danmark rundt tur under de værst tænkelige forhold bortset fra orkan. Godt gået. den bliver svær at slå.
  Kajakbumserne Mariager fjord

 2. Hei.
  Vi i Skagen-havkajak-klub (som er en nystartet klub) Har med glæde været inde på din website. Læst den med stor interesse. Og nu når du nærmer dig toppen af Danmark, har vi i klubben besluttet, at flaget og serviceniveuet, skal være helt i TOP, når du tørner rundt “GRENEN”.
  Vi vil således – i samarbejde med Skagen Bed & Breakfarst – stillet en lejlighed til rådighed til dig og din lille familie i perioden, hvor du runder Skagen.
  Vi ønsker også, at vi på denne måde kan fremme den bedste PR.. for dig og vores klub. Vi vil således kontakte NORDJYSKE & TV-nord såfremt at dette kan lade sig gøre.
  Hvis det er muligt, at du kan holde et lille foredrag for vores medlemmer, vil dette også være på vores ønskelidste.

  Vi har været på DMI, og det ser ud til at det kan blive vanskeligt at runde GRENEN på det tidspunkt hvor vi kan forvente at du kommer frem. Det praktiske heri vil være at du lægger dig ind ved HØJEN (gl skagen), indkvatere dig på BED & BREAKFAST (oddevej 11, skagen), og herefter afventer beder vejforhold. Fra Højen og rundt grenen ned til vores klub, er der ca 25 km. . Det vil således være muligt, at få det hele til at gå op i en højere enhed, når der er lidt mere tid.
  Familien din, er hjertelig velkommen til at inkvartere sig før din ankomst.
  Alt sammen, “et kvikprojekt”. Det kræver at vi tales sammen på telefon hurtigst muligt, for at vi lige kan få det forkromede overblik.
  Jeg vil prøver at ringe til dig.
  Men for en god ordens skyld, så er:
  Telf. 98 451648
  Mail: oddbo@skagennet.dk
  http://www.skaw-bo.dk

  VH Orla Andersen
  Menig medlem af:
  Skagen Hav-Kajak-Klub Vi ses

 3. Hej Erik,

  fed hjemmeside du har fået op og køre – vi glæder os til at følge dig!

  Mange hilsner
  Kim og Jørgen, Sandane Norge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *