Efter en lang tur, hjem. Endte vi med at sætte Leif af i Nyborg, passede lige med bussen til Svendborg. Niels og jeg kørte til Langeskov, hvor Niels havde sin bil, stående ved os. Så kunne han køre hjem. Så kl. 22.10 var jeg hjemme, min hund og kæreste ventede. Der var en gav, i form af en kajak lavet af træstammer ved vores lokale bager. Jeg tog kun lige let ting ind, gik i bad og så i seng. I morges var min datter glad for at se mig.

Hele dagen er gået med udpakning og hænge ting til tørre. Har købt ny computer, så jeg kan komme i gang med at arbejde. Samt jeg tog ud og løbe stille og roligt i 20 min med min hund, Dino. Gik overraskede godt, samt jeg tog en god gang udstrækning.

I dag er den tomme følelse kommet, hader at pakke ud, og finde hverdagen igen. Kommer til at tage nogle dage.

De næste dage står på oprydning, i min ting, samt prøve at huske hvor mit tøj ligger i mit skab, osv.

Min kæreste er ikke helt tilfreds med håret og skæget skal stå til mandag eller tirsdag i næste uge, da jeg skal have taget en fotoserie.

Jeg vil slutte den daglige beretning af nu, men en stor tak til alle mine samarbejdspartner, som gjorder turen mulig. Samt tak igen for alle kommentaren og mails.

Over efteråret og vinter følger, dybde gående anmeldelser af grej, de forskellige lande og områder, osv. Så der vil forsat være meget at følge med i. Jeg skal have regnet km, dag og alt igennem, så kommer jeg tilbage med statistik.

Hvis du har et medie du synes jeg skal I, må du meget gerne skrive til mig med det eller direkte til det medie, vil gerne ud med mit budskab og man skal gribe eventyret.

Hvad skal min næste kajak tur være? Har du et forslag, lad mig høre. Vil du helst høre om en lang tur på Grønland i øde egne, eller et andet øde sted. Eller vil du heller høre om et land, som England rundt, Island rundt, eller et andet land. Jeg har mine tanker, men jeg vil meget gerne have input og høre hvad du gerne vil med på af eventyr.

Jeg vil sige tak for du var med. Jeg er faktisk pænt stolt at det lykkes mig at opdater min blog hver dag med fulde indlæg alle dage. Men det er også længe at skrive næsten et halvt år, hver dag.

Derfor er det så fedt du var med og forhåbentlig forsat er med

Erik

Indlægget er opdateret: 10. december 2020

Skandinavien rundt i kajak, bog, køb her!