Vanen tro var der lidt vind da vi skulle afsted, men der var allerede godt lunt. 

Næsten alle havde reduceret i deres tøj, efter de sidste dages varme. Jeg kunne personligt starte ud med en trøje mindre og i løbejakke. Det blev meget hurtigt varmt idag og vi have alt for mange stop for at varmereguleret. Det kom forsat som en overraskelse for mange at det bliver varmere og varmere for hver time. Mange af os endte med at gå uden løbejakke og med fuldt åbne bukser, uden noget på hovedet og hænder, da det blev rigtigt varmt. Det er ikke fordi temperaturen er så høj, men sol og genskinnet fra sne, gør det virkelig varmt. 

 Det førte endnu en gang til klamp sne under skiene, men vi var vildt heldige da det kun tog 20 min, så var der vand i sneen og vi kunne glide. Senere blev det et problem, da mange gled tilbage på deres ski, da fællerne var våde. I hver pause var det af med skiene og sætte skiene op, så fællerne kunne tørre. Fæller er hår vi har underskiene, der gør vi står fast og ikke bør glide tilbage. Det er nødvendigt når vi går med så mange kg, som vi gør. Nadja må forsatte æde sig selv hver dag og vi måtte forsat aflaste voldsomt. Desværre glemt en del at det nok var vores næste sidste dag på isen, og vi faktisk har vildt gode forhold, da vi kan se og har godt føre. Så der var lidt brok over varme, sne og det hele. Det har vi fået en snak om, de sidste dage kommer ikke igen, så de skal da nydes når de er så gode og det går så godt. 

 Det har faktisk været meget smukt i dag, med det stor is landskab og de lave skyer ude på siden mod syd. Vi nåede 29 km, da der gik lidt selvmedlidenhed i det i time 6 og 7, men det var fint. I morgen står vi lidt før op og går nok lidt længere, alt efter vejr og hvad vores kroppe vil. 

Vi så heller ikke bjerge i dag, vi ved hvor de er, men de er gemt bag skyer, det ser også super godt ud. 

Erik 

 P.S: (fra Nadja): Tak for de mange dejlige hilsner, Tommy. Hvis jeg ingen julegave får, bliver du ydmyget mere end normalt, næste gang vi tager et halvmarathon ;-) KH 

 Dato: 27 april 

Dag/lejr: 26/25 

Km/km i alt: 29,0/508,6 (forventer i alt ca. 570 km) 

Højde: 1389 Vejr: minus 3 til plus en del. Meget få skyer og sol, let vind til vindstille. På lang afstand lave skyer og dis.

Indlægget er opdateret: 10. december 2020