Vandretur ad Grejsdalstien, Vejle Ådal og Bindeballestien [Mikroeventyr] collage af Erik B. Jørgensen

Igen kunne jeg får udforsket vores dejlige land på et lille mikroeventyr mellem foredrag. Denne gang blev det til en vandretur ad Vejle Ådal, Bindeballestien og Grejsdalstien over to dage, den 8. og 9. nov. 2023. Jeg ankom dagen før og tog en overnatning i et af shelterne ved Vindsted Centeret. Om morgen den 8. nov. kunne jeg vandre afsted ind mod veje, langs Vejle Ådal af Bindeballestien og Kyst til kyststien. En virkelig flot strækning. Derfra var der en længere strækning i Vejleby, der først mig igennem centrum, før jeg kom op til starten af Grejsdalstien. Jeg havde glæde mig til Grejsdalstien, men det først lange stykke, var meget bebygget med kolonihavehuse og senere små landsbyer, samt man går langs jernbanen. Det var flot med slet ikke som forventet. Længere op ad Grejsdalstien, blev det finere og mindre smattet stier.

Min anden og sidst overnatning tog jeg i en af shelter ved Brandbjerg, der ligger fint nede ved åen. Næste dag forlod jeg Grejsdalstien og fik et længe stykke på vej til Jelling og Jellingstenen, gravhøje og historie. Derfra gik det forsat af vej ned til Bindslev og ned til Vejle Ådalen, som jeg kunne følge Bindeballestien retur mod Vingsted Centeret.

En fin tur i de flottest efterårsfarver og med mange små fine oplevelser. Alt sammen kan du se i min film her:

 


Data fra turen Grejsdalstien, Vejle Ådal og Bindeballestien

Vandretur ad Grejsdalstien, Vejle Ådal og Bindeballestien [Mikroeventyr] Kort over ruten af Erik B. Jørgensen

  • Dag 1, 8. nov. 2023: 26,2 km, 7t10min, fra og til 09.10-16.20
  • Dag 2, 9. nov. 2023: 24,9 km, 8t10min, fra og til 07.50-16.00

 


Link til området, Grejsdalstien, Vejle Ådal og Bindeballestien

 


Jeg håber du kan finde en masse inspiration her. Husk der er meget mere rundt på hjemmesiden her.

God fornøjelse.

Erik

 

Relateret indlæg

 


Facebook Indlæg fra turen

Indlægget er opdateret: 1. februar 2024

Alle bøger af Erik B. Jørgensen, 10 bøger om friluftsliv og ekspeditioner, både for voksne og børn.