Det man drømmer om på tur, man ikke har! [Historiefortælling] Naturen, Alaska på tværs, med Erik B. Jørgensen

I denne historiefortælling, fortæller jeg om noget uventet og dejlig oplevelse jeg fik under “Alaska på tværs” tilbage i 2014. Jeg tror alle der er på længere ture, kender det her med man går om drømmer om det man ikke har med på tur, og har cravings efter forskellige ting! Hvor tog jeg ikke en ekstra plade chokolade med, eller lige nogle ekstra kiks i depotet. Eller tænk hvis der kom en vandflyver over en og åbnede døren, og de smed en pizza med en cola oven på ud ad døren i en lille faldskærm, der bare dalede ned til en.

Alle de tanker køre i hovedet til tider på mig, især når det er hårdt. Men når det uventet så sker, så er det en virkelig mærkelig oplevelse som du kan høre/se i den historiefortælling her:

 

Håber det kunne inspirere og give et lille grin.

Erik

 

 

 

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 5. januar 2024