Forberedelse kaos

Der er kaos og travlhed fortiden, jeg har fået lukket en masse samarbejdsaftaler, herligt med en masse gode produkter. Men mere om dem senere, men du kan se dem her. Jeg har også lavet en del trænings tur, mv.

Grunden til kaos er at mange af mine ting først er faldet på plads her til sidst. Så jeg har udstyr liggende overalt i huset. Så jeg skal forberede kanoerne, mad, udstyr, osv. Så jeg roder for tiden.
I går fik jeg ordnet en del på kanoerne, i dag står den på træning og mad pakning. 16 dage til afgang, juhu.

Se en kort rund tur rundt i kaos her:

Vil du sige god tur til mig. Jeg er jeg at finde til Friluftslageret Gårdsalg, den 1.,2. og 3. Juni. Hvor jeg står med lidt udstyr fra Skandinavien rundt, Tur / ekspeditioner fra ”dit eventyr”, samt kano, udstyr, m.v. til ”Far og datter i Vildmarken – 45 dage i kano”. Før afgang mandag morgen den 4. Juni.

Erik

Comments (3)

 • Hej Lars
  Det er lige før den skulle med, nøjes med nål og tråd.
  Har overvejet det. Men kan ikke lide det. Fordi jeg vil gerne have god bevæglighed for at kunne rotere i overkrop så jeg kan bruge de store muskelgrupper.
  Jeg laver også meget udstrækning og sidder ofte på gulvet når vi ser film, tv, osv. for at strække ud. Så kan let sidde oprejse længe uden det gør ondt.
  Så har ikke rigtigt behovet. Men mange tak for ideen.
  Mvh
  Erik

 • Skal du havde de gamle symaskiner med der er på din film også? 😉
  Ej spørg til side.
  Har du overvejet at lave (skaffe) nogle sæder med et lille ryglæn i til de kanoer? Helst nogen der kunne tages af, alt efter hvad man finder behageligt på det pågældende tidspunkt. Kunne ikke lige umiddelbart se nogen på din film.
  Af erfaring ved jeg, det er en rar ting at havde, der lige kan give lidt støtte i ryggen.

  Lars
 • Erik,

  Det er dog en interessant video med alt jeres stuff. Jeg kan se at det med en hund og lille datter foroeger vaegten med sikekrhedsudstyr osv.

  Saa nu maa du huske at starte SPOT GPS dimsen saa vi kan foelge med herfra. Har i en pebberspray med til at holde vilde dyr vaek (rabies)?

  Jeg forbereder mine egne rejser med lille flyver her, men jeg kan max. have 100 kg. med saa det fylder kun tre rygsaekke. Min autopilot servo gik i stykker saa jeg har vaeret grounded i 14 lange dage. Du kender nok selv den foelelse.

  Din nye forside paa komud.dk er fantastisk. Din enterprise synes at vokse hele tiden hvilket glaeder os og er velfortjent. Du maa endelig beskrive dit udstyr, det ved du at jeg foelger med den stoerste interesse.

  Christian

  Christian Tvergaard

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.