Som så ofte før endt min internet tid i kaos. Først sted lukket, andet sted ville min computer ikke, på German Bakery købt jeg 30 min net tid. Så gik nettet ned der. Så var gode råd dyre, ned i den anden ende af stranden, til det lille sted jeg var sidst ”Spoonbill”, en sjovt sted. En masse unge mennesker der ryger nogle cigaretter og hygger sig. Blev virkelig budt velkommen. Men den en skyndt sig at sige, skynd dig, strømmen går om 6 min. Så knoklede løs, med at ligge op og det lykkes. Ellers kom jeg i snakke med lidt forskellige fra vores hold. Før jeg nød en stille aften på altan mens strømmen var væk. Så var det i seng alt for sent igen.

Som altid var der morgentur med Tine. Vi kikkede noget begge, da måned forsat stod flot op i fuld figur. Så blev til først fuldmåned og så solopgang.

Dagens meditation klokken 7 var med Simon. Igen blev vi guidet igennem det hele. Med at side lidt, fik af vide at i dag handlede det om åbenhed. Så var der vejrtrækningsøvelser, kropsscanning og så meditation alene med fokus på de indtryk der var. Vil lige frem sige det kørte i dag, nok fordi jeg var pisse træt, efter en lort nat, med myg, kløende, uro, osv. Måske det var en fordel?

Dagens yogatime bagefter var også med Simon, var en rigtigt tonser klasse, men mange ny øvelser, der udfordre os. Jeg havde det som en fisk i vandet. Elsker sådan klasser. Lærte nye stilling, rækkefølger, osv.

Så var det morgenmadstid, var virkelig blevet sulten, så det var dejligt. Som altid er der ikke tid til meget andet.

Simon stod for næste klasse også, vores sidste Yoga filosofi klasse. Lidt specielt at det er sidste klasse i mange ting, næsten slut nu. Vi snakke en masse om Tantra, hvad Yoga er, samt snakkede om hvad man ville svare hvis man blev spurgt, hvad er yoga? Hvad er Yoga for dig? Hvad er yoga mere end fysisk træning? Hvad er fidusen ved askese? Hvorfor vil du gerne undervise i yoga? Lidt sjovt at snakke om, selv om jeg var lidt træt.

Efter time, var det første gang jeg var så træt at jeg ville hjem og sove. Fulgtes med Tine tilbage, spiste bare mysli, havregryn, tørmælk og noget frugt jeg havde købt og sov lidt, først i solen, for varmt, så på værelset.

Dagens sidste time fra 15-1730 var med Soham, om Sekvensering, hvordan vi sætter en time sammen, vi blev fordelt i 4 grupper, som hver skulle lave en basis klasse, tiden fløj af sted. Så fik lidt travlt. Så skulle vi 4 gruppe gennemgå klasse over for hinanden, mens Soham hjalp med at få tanker på og lavet små rettelse. På den måde deler vi de 4 klasser og vi alle har 4 klasser vi kan bruge som idebank.

Herefter gik Tine og jeg turen bag om da der var en flot solnedgang, jeg skulle tag billede af solen, så var der en Indier der sagde, kvik, de 10 sek. jeg havde indstillet kameraet i var sol allerede halvt væk, vil så hurtigt det går. Vi gik tilbage, så var det tid til et dejligt bad. Er så skønt efter en varm dag, at få et forfriskende bad.

Så hentede jeg mad, vi spiste på altanen. Da Tine skulle til ”møde” med sin gruppe for at skrive programmet fra i dag rent. Hyggede jeg mig med min blog, samt jeg havde meldt mig selv til at skrive vores program rent, så vi bare kunne godkende det i morgen. Noget lettere og hurtigt.

Så skal der bare hygges, slappes af og ses på noter, stillinger, osv. Før den sidste rigtigt dag i morgen og afslutningsfest. Utroligt at tiden allerede er gået.

Erik

 

Indlægget er opdateret: 23. december 2017