I går holdt regnen op omkring kl. 19, så lidt efter trak jeg ned og spiste. Det blev her hvor jeg bor Sea View Palads. Fordi der sad 4 af de andre. Så snakken gik.

Jeg endte igen, igen med en godt krydret kylling ret og en lassi drik, med banan. Ikke tosset.

For at sende blog hjem, ender jeg altid aften med at gå 100 meter ned af strandgade til German Barkery, hvor jeg kan købe en 30 min net, for 2,40 kr. Dejligt så bliver jeg heller ikke hængende for længe.

Det gjorder jeg dog til aften, fordi min Yoga lærer fra Odense, Vivi. Som også er med som elev, pænt frisk efter som hun har undervist i mange år, tror nok det er over 20 år, så tager hun bare med. Men vi fik en god snak.

Så klokken var alt for magen før jeg kom i seng og fik læst lidt. Sov sødt kl. 23.

I dag var opstarten på det daglige program. Så jeg var oppe kl. 6. Spiste morgenmad på værelset, tørmærk, havregryn og mysli. Lige som at være på ekspedition.

Så gik jeg en tur langs stranden og tog billeder, af gadefejrer, Indier der lavede yoga, en stor fiskerbåd med 8 mand, der skulle ud i gennem dønningerne. Sjovt at se dagen starte.

Klokken 7 skulle vi møde, til meditation og den store ”ja hat” på. Alle er stille og sætter sig, mange har et sjal eller noget over sig for myg, fluer, osv.

Jeg valgt shorts og en strop t-shirt, fordi sveden løb allerede af mig.

Så vente 45 min med åben sind og ”ja hatten” på. Vi sad stille i perioder, andre perioder, mærkede vi kroppen igennem, fra tær, fødder, ankel, skinneben, osv. Koncentrere os om vejrtræning, mv. Sådan skiftede det igennem lektionen. Måtte ændre lidt på min sidde stilling. Samt efter en 15 min, røg mening med det for mig.

Jeg har svært ved at komme dybere, begynder at føle at jeg ”spilder” min tid, at jeg kunne træne. Føler på en måde at jeg nemmere kunne slappe af med at sidde og se ud på naturen.

Men nu har jeg ”ja hatten” på de næste mange dage, så må se om det ændre sig.

Men føler forsat at jeg kommer dybere i mig selv, ved at løfte tungt jern, træne hårdt, eller på de lange dage på ekspedition. Det er her jeg får klaret hjerne, nye ideer, løsninger på problemer. Prøver igen i morgen.

Efter de 45 min, kom friheden tilbage, vi havde 10 min til at gøre klar til time med Soham, igen omhandlende fundamentet i stillingerne, fødder, ben og hofte. Igen en super fed time, med dejligt flow. Samt kom i nogle nye fede stillinger. Her følger jeg mig til gengælde som et nyt menneske bagefter, jeg bliver gladere, min krop får det bedre af aktivitet. Super fedt.

Bagefter vil jeg tacklet Simon, til at hjælpe mig lidt mere i gang med at lære at stemme op i håndstand, fordi det vil jeg så gerne lære. Så tusind tak til Simon for at tage sig 5 min til lidt ekstra. Så skal der bare øves igennem herned.

Fra 09.30 til 11.00 er der pause. Passer perfekt med vi går hjem til hotellet og får morgenmad, i dag engelsk morgenmad. Med brød, spejlæg, smør og syltetøj, samt the og juice. Glemte at bede om sort the, så fik mælk med skyggen af the. Mens jeg snakkede med min faste makker efterhånd, Tine (en af de 3).

Som altid gik jeg tilbage lidt før for at skrive noter, mv. Endt som altid i snak, denne gange med Birgitte. Super hyggelig mennesker.

Bare i går fik jeg en hilsen fra ”Tavse” en tidligere Siriusmand, fordi en af deltager (Kira), hendes far har været i Sirius med ”Tavse” fik lige en hils fra ham, Åge også. Verden er virkelig ikke stor. Tak for hilsen.

De næste to timer, var starten på Anatomi, med Charlotte som er fysioterapeut og Yogalærer. I dag stod den på præsentation og muskellære på latin. Gav lige så stille mening og meget af ”støjen” har hun taget væk, så vi skal bare lære 28 muskler til i morgen. Velkommen på skolebænken. I morgen skal vi så lære alle knoglerne vi skal kunne. Kan fornemme vi får travlt de næste to uger.

Med 1,5 times frokost pause var der lidt travlt. Først stod jeg en 15 min ved skomageren, fordi havde lovet at komme forbi og få tilpasset mine sandaler, men måtte lige vente på nogle af de andre deltager der også får lavet sandaller. For at spar tid og undgå at sidde på restaurant, hele tiden, gik jeg ind på et gadekøkken og købte, mad med hjem, to brød, ris og kylling marsala, kylling igen. Kostede med 24 kr med drikke penge. Så kunne jeg sidde på værelset. Skal til at bestille mad i formiddagspause, så jeg bare kan hente det til et tidspunkt, så kan jeg slappe lidt mere af og få læst lidt.

Dagens sidste lektion var Pranayama, vejrtrækning. Vi skulle have teorien. Så vi gik igennem, siddestillinger, for at få en behagelig sidestilling, så man kan slappe af. Samt vi var igennem forskellige, måde at lave vejrtrækning. Lidt nyt stof, en del kendt, fra Nordisk Yoga, ved Vivi. Spændt på om det hjælper mig i morgen, til meditation.

Nåede også lige at få hjælpe til lidt stemme op i håndstand af Simon

Vi fik fri kl. 1735. Så mørket var ved at tage over. Da vi har lidt lektion og jeg gerne vil øve lidt udenadslære, valgt jeg at købe mad ude igen, endt sørme med vegetarisk mad igen, ved ikke om jeg er ved at blive syg.

Gik en tur i mens, samt fik køkkenet på hotellet til at lave mig en liter kogende vand, så jeg kan få the i aften. Det resulterede i en god snak med kokken, meget hyggeligt.

Så kunne jeg spise på værelses, mens jeg øver muskler. Samt fik et bad.

Resten af aften gik med at øve muskler, yoga stillinger, osv. På balkonen sammen Tine. Tid gik, pludselig var klokken 22. Super øve aften.

Hele aften, brager der fyrværkeri, fik af vide, at om nogle dage, er der en stor festival, der fejre, at monsunen er over. Så er der en national fridag.

Snart senge tid

Erik

Indlægget er opdateret: 23. december 2017