Jeg afsluttede lørdag aften, med lidt læsning, før jeg lage mig kl. 23. Blev en urolig nat, med drømme, strømmen gik på et tidspunkt få fanen slukkede, mv. Men op kl. 0650. Fordi jeg skulle på gå tur, med nogle af pigerne.

Vi gik kl. 7 ud langs stranden, for at tag billeder, se morgen startede, samt bade. Først gik vi hen til næste strand. Det var sjovt at se at de lokale var rigtigt i gang, her om morgen når der er køligt. Der blev badet, spillet kricket, frisbee, fodbold, osv. Som om de har et frirum her om morgen, hvor vi har det om eftermiddagen, når kulden og mørket er væk.

Der var sågar et brudepar, det fik taget billeder, vestlige, tro jeg? Samt fisker var i gang, der var nogle stykker der var ved at snøre en lille slags kano, af 4 stykker tømmer, med et ende stykke i hver ende, som holder det sammen. Så padler de med en padle af bambus, men som en pagaj til kajak. De ser ud som om de binder den fra gang til gang, virker som om tømmeret tørre op og bliver mindre, når de så snøre den sammen og sætter den i vandet. Så udvider træet sig, og alt strammes helt hårdt sammen.

Der var også en 40 mand i gang med at hiv et stort fiskegarn, ind via to tove, som gik en 500 meter ud, så trak de nettet, ind i hver ende, så det buede hele vejen ind. Stort samarbejde.

Det var sjovt at se at der også er mange Indier, på ferie. Som var ude og tag billeder i deres fineste tøj og børnene var helt dresset op.

Vi gik i vandet igen, dejligt varmt og forsat meget salt med sand i alt. Tog en kort dukkert, så var dagen i gang.

Efter et bad, var det tid til morgenmad. Jeg valgte at tage den indiske morgenmad, nogle fladbrød bagt i smør, med noget grønsager mose og the. Smagte ganske udmærket.

Da vi først skulle starte kl. 10. Gik jeg endnu en foto runde, samt kom tidligt til Yoga stedet. Så havde jeg lidt tid til at få styr på min iPad, med noter, net, osv.

Klokken 10, var start skuddet til vores 200 timers Yoga Lærer Uddannelse.

Vi startede med, kort meditation og hils på hinanden. Samt gennemgang af det praktiske, tider, toilet, vand, eksamen, osv. Som der altid er ved opstart.

Så var der tid til vores første time, af Soham fra Hamsa Yoga. Det var første gang jeg skulle undervise af ham. Men var en super fed time, stille og rolig, med fokus på fundamentet, i fødder og ben. Lige som jeg kan lide Yoga. Hvor der er tid i stillingerne.

Fik endda en aha oplevelse, til hvordan jeg kan komme dybere i ned i mine bredstående stillinger. Ved at slippe fokus på det forreste vandrette lår, men flytte fokus til det bagers strakte ben og spænde i det.

Det er det vildt fed i Yoga, at nogen gang er det små ting, der giver så meget mening. Som om en hængelås blev åbnet og der var en mindre. Nu kunne jeg været dybt ned i stilling uden jeg ryster og tænker, hvornår jeg ud af den her stilling. F.eks. som i en stilling som Kriger 2, Virabhadrasana II.

Tid gik hurtigt og kl. 12.30 blev vi sendt til frokost. Jeg blev lidt for at få styr på noter, mv.

Men jeg fandt de andre, på den vegetariske restaurant. Så var det snakke og hygge tid igen. Sad længe efter og snakkede med Tine, om person typer, mv. Da hun arbejder med HR.

Igen valgt jeg at gå tidligt til Yoga stedet, for at får styr på noter, m.v.

Vi startede op kl. 15 igen, med en workshop omhandlede, fundamentet i fødder, ben og hofte. Super fedt at gå i deltaljen, for at skabe nogle gode stillinger. Vi skal lære den korrekte form i alle stillinger, før vi begynder at sætte, mere undervisnings tekniske ting på, som at personlig stil på, humør, følelser, osv. Fundament skal være i ordne først. Så vi have teori, sammen sat med øvelser. Samt vi begyndt på det første fejlretning på hinanden.

Det var super fedt at rette på hinanden, fordi fik små ting der kunne rettes, fra hinanden. Samt dejligt for mig at mærke at jeg har det super naturligt, ved at ”undervise” selv om det er meget kort. Kan godt mærke at jeg kan trække på alt det jeg har undervist i andre ting.

Så igen fløj tiden af sted. Vi endt med at ligge 4 min, og lytte til tordenvejret der kom ind over. Og så begyndt vandet at vælde ned. Vi var færdig 1740. Men vandet løb ned alle steder, tappen var omdannet til en flod, osv.

Det var sjovt at se at et tag af palme blade, kan holde vandet ud. Taget er lige blevet lagt om fortalte Simon. Men selv konstruktion er et helt lille kunstværk i sig selv. Skulle hold 1-2 år. Så skal der nyt på igen.

Selv om regnen styrtede ned pakkede jeg sammen og gik hjem i mit yoga tøj, fordi det ville nok ikke lige holde op. Vandet var nok en 30 grader varmt, lige som en lunken bruser. Men vandet løb på alle stier, gader, mv.

Fik mange smil og grin af de lokale Indier, da jeg kom træskeen.

Sjovt skrædder og skomager, hils og snakker hver gang jeg komme gående nu. Fordi jeg har købt af dem.

Efter et bad. Kunne jeg skrive lidt på computer, med døren åben, til regnen der væltede ned og et enkelt lyn og brag engang i mellem. På en måde meget hyggeligt og temperaturen er faldet lidt.

Nu er vi i gang. Indtil videre er vi 14 elever, der er to mere på vej, en er forsinket og en har vi hele tiden ville komme senere.

Af elever er vi 3 mænd, resten er piger. Samt af lærerne er de to Yogalærer mænd og anatomi er en pige.

Så vi mænd er lidt i undertal, men meget pænt med 5 mænd ud af 19 person når alle er her. Det er helt pænt i Yoga sammenhæng.

Erik

Indlægget er opdateret: 3. marts 2021