Dagen endt på internet cafe, her sad rigtig mange af de andre. Så fladt i snak, med de andre dreng. Før jeg sent og vente hjem til min cola og lørdags chokolade. Samt samtale med Tine. Før sengetid 2330.

Der er ingen grund til at sove tiden væk hernede, så kl. 6 var det op og gøre klar til en ny dag, så var det på den igen. Tine og jeg gik igen en lille morgen tur, jeg koncentrere mig om at film lidt. Så billeder er taget af Tine i dag. Da mit kamera ikke gide mere.

Da vi sad ved nogle sted og tog billeder og video af solopgange, fiskerne, osv. kom der 4 indiske mænd hen til os, velstående folk i vestlig tøj og meget kontor agtige. Den en kom og spurgte om han måtte få et billede sammen med os. Så satte han sig i mellem os. Bag efter skulle de 3 andre også have et billede hver. Meget sjovt og lidt pudsigt at de synes vi ser eksotiske ud.

Klokken 7 ventede en ny morgen og der ved en meditation. Da vi kom var Simon og Soham der og havde skrevet på en tavle hvad der skulle ske. Så kunne jeg bare sætte mig og gøre klar, så uden ord skulle vi går i gang. Først 3 min side, så 12 min med vejrtræknings øvelser. For at slutte af med 30 min meditation. Da ingen rigtigt kan fortælle mig hvad der er rigtig meditation er. Valgt jeg at lave min ”afspændingen” / opsat ting. Så jeg tænkte igen på et bål. Samt efter det brugte jeg tiden på at side og køre kroppen igennem med knogler og muskler. Alt sammen, med vejrtrækning, osv. som de andre meditationer. Det er absolut det der virker bedst for mig.

Efter time, tog Soham over med en time. Igen skrev han på en tavle hvad vi skulle igennem i timen, for at vise os hvordan time var sat sammen i overordnet emner. Fordi nu skal vi til at lære meget mere undervisnings tekniske ting.

Så fik vi en fed time igen igen. Med håndstand, armbalance øvelser, osv. Samt som altid når det er Soham, gode groteske historier, så man ikke andet kan simle og blive i godt humør. Soham er super tilbage at være sig selv, på hans egen skæve måde.

Måtte lige lege bagefter, men nogle ekstra nye armbalance øvelser Soham havde givet mig, tusind tak.

Så var det bare tilbage til hotellet, vi havde bestilt morgenmad, på forhånd. For at spare lidt tid, men tiden fløj af sted, så med mad og toilet besøg, var det afgang igen, dog med en lille omvej.

Fra 11-13 tog Simon over. Vi skulle lære om at bygge en time op, ved at lære at sætte forskellige stillinger i rækkefølge, efter sværhedsgrad, samt en skulle smides væk. Så i grupper diskutere vi rækkefølgen og hvorfor, det var super lærerigt. Samt vi skulle øve yogastillingens navne, i to hold mod hinanden, dem der først fik alle i den rigtig stilling, fik point. En sjov møde at få stillinger bedre ind under huden. Så går to timer hurtigt.

Efter var der dømt lege. Vi var flere der blev, og Simon gav os lidt udfordringer, med at sætte en masse stillinger efter hinanden.

Middagspausen gik super hurtigt igen, jeg bestilte mad fra et gadekøkken. Fik godt nok noget helt andet end forventet, en gang rejer i sovs, men var super godt.

Næste time var også med Simon, denne gange om undervisnings teknik, eller ret sagt, vi blev smidt direkte ud i det, med at undervise hinanden to og to, med forskellige opgaver som, med så få ord som muligt, kun med dansk ord, med vejrtrækning på, osv. Meget simpelt, men sjovt at se hvor svært det er at sige lidt og være super præcis i sine ord. Tilslut skulle vi undervise i 4 stillinger i en køre, så var der lidt mere. Sådan byttede vi rundt. Men det fokus at være kort og konkret i vores sprogbrug. Samt altid give tilbagemeldinger til hinanden, med en positiv ting og et godt råd. Igen en lærerig time. Sørme om vi ikke var en stak der legede bag efter igen, med alle de stillinger vi hver især gerne vil være. Der var den flottest solnedgang i mens.

Men da Tine og jeg gik en omvej om strandene bagefter, var det for sent, solen var borte for i dag.

Ellers kan jeg sige at min yoga udvikler sig super meget, for tiden, fordi jeg lære så mange fed ting, der gør at jeg ved hjælpe af muskulær energi, kan komme i mange stillinger, jeg troede kræve mere smidighed. Fedt at mærke at det langt af vejen ikke handler om smidighed, men om at bruge mine muskler.

Som altid var det super fedt med et bad, da jeg var tilbage, så er jeg som et nyt menneske, klar til endnu en stille og roligt hyggelig aften. Med mad på altanen. Samt lektie læsning i vores lære bog.

Erik

Indlægget er opdateret: 23. december 2017