Selv med lidt internet problemer, lykkes det mig at komme i seng kl. 2145, herligt. Blev en ok nat, dog med myg eller hvad det er, har mere mistanke til noget knot lignede fluer.

Den sidste dag her nede startede kl. 0645. Pakkede hurtigt mit yoga udstyr og gik hen til et lille yoga sted, vi havde lejet. Der mødes jeg med 8 af pigerne kl. 7 til fælles yoga. Efter lidt snakken frem og tilbage, blev vi enig om at køre et program med foroverbøjninger, hvor vi skulle undervise på skift. Så kørte vi på, med de små stop, osv. det giver når vi skifter. Gik selvfølgelig snak i den nogle gange. Jeg var en af de sidste, til siden foroverbøjninger, gik super godt, selv om jeg nemt kan blive meget mere skarp på mit sprog endnu. Lidt sjovt da jeg undervise, væltede spørgsmålene bare ned over mig, men personlige justeringer til stillingen. Var faktisk vildt dejligt at de stoler så meget på mig, at de spørg. Efter time lavede vi tilbage melding, for at hjælpe hinanden, synes virkelig at folk er gode, det er vildt at se hvordan mange har udviklet sig her nede.

Jeg havde forvent en 2-2,5 time morgen yoga. Men først kl. 10.45 gik jeg tilbage, hold kæft det tager tid, når der går kvinde snak i det, hi. Var nu godt at se folk undervise, høre tilbagemeldinger, osv. Selv om det blev lidt stille yoga af det.

Heldigvis kunne jeg forsat få morgenmad på hotellet, så jeg nød min mad, alene. Er forsat lidt underligt, at de andre er væk. At Vivi ikke fare rundt og skal nå at bade, spise og få en lur. At Tine ikke er der og diskutere med. Samt ofte var der en eller to andre, der var med til morgenmad og snakken. Men så er der ro og tid til at klar tankerne, læse, se på noter, osv.

Frem til kl. 1245 stod den bare på sortering af noter i emner, samt bygge mit Yogastillings bibliotek ud med færdig stillinger, makker øvelser og hjælpe øvelser. Tro det bliver et super værktøj at have.

Så trængte jeg også til en pause, jeg gik på den Vegetariske Restant, må være ved at mærkelig. Fik avokado salat, frugt Nan og banan lassy. Bliver højst sandsynligt mit sidste besøg her.

Så var det bare tilbage til computeren og arbejde videre.

Lidt over 14 fik jeg nok og begyndt at pakke og klargøre til hjem turen. Her efter gik jeg en tur, er bagende varmt i dag, men skulle lige lufte benene og havde noget koldt at drikke med hjem.

Kølede mig med et bad. Før arbejde kaldte, med noter og billeder.

Rengøringsmand, som er så sød kom forbi, vi stod lidt og snakkede. Så spurgte han mig om hvor lang garantien var på min tatovering med ”Eventyret starter i din baghave”, jeg kikke lidt underligt på ham, så han spurgte ”et år?”. Så slog det mig at de bruger meget henafarve. Så jeg fortalte ham den var for livet, da den var lavet med nåle. Så kikkede han noget overrasket på mig. Meget sjovt.

Nåede virkelig meget resten af dag. Før jeg gik ned på en lille lokal restaurant, hvor jeg aldrig havde været før. Her mødes vi en ordentlig flok, 7 fra yogaholdet, 2 påhæng og en datter. Så det var ganske hyggelig. Dog var de meget lang tid om at lave mad, så vi fik snakket. Samt jeg fik drillet og grint lidt af de fleste af pigerne, fordi de har startet Ayurveda behandling, hvor de skal drikke noget ”mudder” vand og kun spise klar supper og kogte grønsager, mv. Men en super hyggelig afslutning for mig.

Så var det bare hjem og sende det her. Så skal der arbejdes lidt, samt jeg skal nå en lur. Før jeg skal med en Taxi i nat kl. 1. Så skal jeg tjekke ind i lufthavnen, kl. 0140. Flyve 0440 og Doha. For at være i København i morgen kl. 1315. Så er det eventyr slut. En ny baghave er føjet til min verden.

Erik

Indlægget er opdateret: 23. december 2017