Klargøring til hjem tur

Selv med lidt internet problemer, lykkes det mig at komme i seng kl. 2145, herligt. Blev en ok nat, dog med myg eller hvad det er, har mere mistanke til noget knot lignede fluer.

Den sidste dag her nede startede kl. 0645. Pakkede hurtigt mit yoga udstyr og gik hen til et lille yoga sted, vi havde lejet. Der mødes jeg med 8 af pigerne kl. 7 til fælles yoga. Efter lidt snakken frem og tilbage, blev vi enig om at køre et program med foroverbøjninger, hvor vi skulle undervise på skift. Så kørte vi på, med de små stop, osv. det giver når vi skifter. Gik selvfølgelig snak i den nogle gange. Jeg var en af de sidste, til siden foroverbøjninger, gik super godt, selv om jeg nemt kan blive meget mere skarp på mit sprog endnu. Lidt sjovt da jeg undervise, væltede spørgsmålene bare ned over mig, men personlige justeringer til stillingen. Var faktisk vildt dejligt at de stoler så meget på mig, at de spørg. Efter time lavede vi tilbage melding, for at hjælpe hinanden, synes virkelig at folk er gode, det er vildt at se hvordan mange har udviklet sig her nede.

Jeg havde forvent en 2-2,5 time morgen yoga. Men først kl. 10.45 gik jeg tilbage, hold kæft det tager tid, når der går kvinde snak i det, hi. Var nu godt at se folk undervise, høre tilbagemeldinger, osv. Selv om det blev lidt stille yoga af det.

Heldigvis kunne jeg forsat få morgenmad på hotellet, så jeg nød min mad, alene. Er forsat lidt underligt, at de andre er væk. At Vivi ikke fare rundt og skal nå at bade, spise og få en lur. At Tine ikke er der og diskutere med. Samt ofte var der en eller to andre, der var med til morgenmad og snakken. Men så er der ro og tid til at klar tankerne, læse, se på noter, osv.

Frem til kl. 1245 stod den bare på sortering af noter i emner, samt bygge mit Yogastillings bibliotek ud med færdig stillinger, makker øvelser og hjælpe øvelser. Tro det bliver et super værktøj at have.

Så trængte jeg også til en pause, jeg gik på den Vegetariske Restant, må være ved at mærkelig. Fik avokado salat, frugt Nan og banan lassy. Bliver højst sandsynligt mit sidste besøg her.

Så var det bare tilbage til computeren og arbejde videre.

Lidt over 14 fik jeg nok og begyndt at pakke og klargøre til hjem turen. Her efter gik jeg en tur, er bagende varmt i dag, men skulle lige lufte benene og havde noget koldt at drikke med hjem.

Kølede mig med et bad. Før arbejde kaldte, med noter og billeder.

Rengøringsmand, som er så sød kom forbi, vi stod lidt og snakkede. Så spurgte han mig om hvor lang garantien var på min tatovering med ”Eventyret starter i din baghave”, jeg kikke lidt underligt på ham, så han spurgte ”et år?”. Så slog det mig at de bruger meget henafarve. Så jeg fortalte ham den var for livet, da den var lavet med nåle. Så kikkede han noget overrasket på mig. Meget sjovt.

Nåede virkelig meget resten af dag. Før jeg gik ned på en lille lokal restaurant, hvor jeg aldrig havde været før. Her mødes vi en ordentlig flok, 7 fra yogaholdet, 2 påhæng og en datter. Så det var ganske hyggelig. Dog var de meget lang tid om at lave mad, så vi fik snakket. Samt jeg fik drillet og grint lidt af de fleste af pigerne, fordi de har startet Ayurveda behandling, hvor de skal drikke noget ”mudder” vand og kun spise klar supper og kogte grønsager, mv. Men en super hyggelig afslutning for mig.

Så var det bare hjem og sende det her. Så skal der arbejdes lidt, samt jeg skal nå en lur. Før jeg skal med en Taxi i nat kl. 1. Så skal jeg tjekke ind i lufthavnen, kl. 0140. Flyve 0440 og Doha. For at være i København i morgen kl. 1315. Så er det eventyr slut. En ny baghave er føjet til min verden.

Erik

Comments (4)

 • Tusind tak Tinne for din kommentar. Også super ærlig.
  Jeg sætter stor pris på at du har gidet at sidde og læse alle min indlæg efter vores fantatiske tur. Samt det glæder mig du kan bruge mit syn på det. Har også sat pris vores deltagers forskellighed. Jeg synes altid det er fedt at høre andres livssyn, meninger, osv. For at blive klogere.
  Vi ses til januar, eller før hvem ved.
  Mvh
  Erik

 • Endelig har jeg fået tid til at læse din blog Erik. Jeg beundrer din sindrige tålmodighed, da det var det der skulle til, for at poste billeder og tekst, da vi var i Indien. Den tålmodighed ligger ikke lige til højrebenet for mig, så jeg fik aldrig postet billeder eller andet dernede fra. Så hatten af for dig!
  Jeg har læst alle indlæggene og det er super fedt at læse om dagene og lektioner og dine tanker iøvrigt. Alt det, jeg ikke lige fik med da vi var dernede, da jeg nok bare havde for travlt med at flyve rundt i min evige rus af lykke og utålmodighed. Vi har oplevet meget forskelligt, men jeg værdsætter din åbenhed i bloggen og synes helt klart, at det er rigtig spændende at høre din holdning til filosofi, yogafordomme og kvindesnak. Det er interessant og brugbart i forhold til at forstå en mands synspunkt og i det, ændre den måde jeg bruger sproget og filosofien på. Simon var også rigtig god til at formidle tingene mindre langhåret end de fleste, og det er bl.a en af de ting jeg beundrer ved hans stil. Så tak Erik, for nogle dejlige timer og gode indsigter.
  Og tak for dit inspirerende og spændende foredrag om Sirius, som blev holdt i 40 graders varme. At sidde og kampsvede og se på hundeslæder samtidig var bare helt vildt paradoksalt og morsomt. Så selvom jeg var fuldstændig kværnet den aften, (noget med fuldmåne og energier som gjorde at jeg kun fik sovet 2 timer natten forinden,(helt klart sort snak for dig Erik), som trods alt var 2 timer mindre end det jeg plejede at få 🙂 ), så lykkedes det mig at holde mig vågen til det hele.
  Du er super sej til yoga og du bliver en rigtig dygtig og kompetent underviser, da du udviser stort mandsmod og autoritet i din undervisning.
  Alt det du nu fik skovlet ind med ord, om hvad yoga også er, udover blot at være fantastisk fysisk træning, er noget du allerede har oplevet ved at lave yoga. Dog tror jeg, uden at du er helt klar over det. Du skal ikke et sted hen med yogaen….jeg tror allerede du er der.
  Så stort tak til dig og de andre mænd på uddannelsen. Det har været fedt at opleve den “anden” side. 🙂
  Glæder mig til at se dig i januar til en gang super yoga!
  Namaste.

  Tinne
 • Hej Birgitte
  Mange tak for du gad føle mig. Det var også været sjovt at følge med ved dig.
  Mon ikke vi ses.
  Kan du hygge dig den sidste tid der nede.
  Mvh
  Erik

 • Hej Erik.

  Dejligta t have fulgt med i dine beskrivelser hernede fra. Håber virkelig at vi når at ses inden vi starter op hos Hamsa igen;-)

  Varme hilsner, fra Lighthouse Beach!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.