En hat / cap skal der altid til på tur, bøllehatte er meget søde, men kan gode lidt en god cap, med skygge til at tage solen. Så det var bare at prøve, jeg synes at Keb Cap fra Fjällräven, sad super godt, og med den let rundet skygge, sad den perfekt over panden, hvor jeg ofte synes en cap kan side dårligt. Så synes jeg det så godt ud med logoet ned på skyggen.

Den klare det også super, selv om den fik nogle tæsk, den er let at justere, bag på og ventilationshuller i toppen. ellers er der ikke så mange ting på den. Ud over den selvfølglig er i G-1000 igen (65% polyester og 35% bomuld)

Min hue var en Byron hat, fra Fjällräven i 100% shetland uld i strik. En dejlig varm hue i helt klassisk strik.

Den eneste irriterende ting er at, strikke metoden efterlader en samling i toppen af huen, en lille knold, som jeg lige skulle vende mig til, når jeg er van til huer der sidder helt tæt.

Mvh

Erik

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 21. april 2020

Bøger for børn og voksne og børn i naturen og friluftsliv, af Erik B. Jørgensen