Under vores helt fantastisk kajaktur ned af hele Yukon River, “Yukon River, Eventyrlige Yukon“, havde vi to lette vindjakker med, i form af Mountain Hard Wear’s ”Super Chockstone, Hooded Jacket” i kvinde- og mande udgaven.

Det er en meget let jakke, lige stadiet over løbejakke. Tiltænkt til at tage vinde, når vi vandre, eller gik ture omkring lejren.

Jakken er lavet i et dejligt strækbart materiale, så den sidder godt på kroppen. Ved ærmer, bunden af jakke og ærmerne, er der elastik, så jakke sider tæt og giver god pasform. Der er to stiklommer og en brystlomme, til lidt småting. Ellers er der ikke så meget i jakken.

Jeg synes det er en utrolig lækker og elegant jakke. Den er flot lavet og sidder flot på kroppen.

Mit problem er jeg ikke er ret god til at bruge den. Den er lige som i en mellem kategori i jakker.

Vandre jeg, har jeg en løbejakke og en god skal/regnjakke med, for ikke at have for meget med.

Her er ”Super Chockstone, Jacket” lige i mellem. Jeg brugte den nogle gange i og omkring lejren, men kom ikke rigtig i gang med den. Jeg bruger den lidt i hverdagen, men her har jeg også svært ved at bruge den uanset hvor lækker den er.

Der imod min kæreste, hun er meget glad for jakken og bruger den virkelig meget. Hun er lidt mere kuldeskær, så hun får den hurtigt på, den varmer lidt og tager vinden rigtigt godt. Så lige siden, har hendes jakke været en tro følgesvend, også i hverdagen, som ekstra jakke og når der cykles som transport.

 

Data, Super Chockstone, Hooded Jacket, fra Mountain Hard Wear

 • Lommer
  • 2 stk. Stiklommer med lynlås
  • 1 stk. Brystlomme med lynlås
 • Materiale:
  • Chockstone™ Doubleweave
  • 91 % Nylon
  • 9% Elastane
 • Detaljer:
  • Vindtæt
  • God kraftig lynlås, med stormflap
   • I toppen af lynlåsen, er der blød hage beskytter
  • Elastik i bunden af jakken, opstrammer i højre side.
  • Hætte med elastik rund i kanten, gør hætten sidder tæt og godt.
 • Vægt:
  • Mand (M) 389 gram
  • Mand (XL) 430 gram (kontrol vejet)
  • Kvinde (M) 353 gram
  • Kvinde (S) 321 gram (kontrol vejet)
 • Pris ca. 650 kr.

 

Helt sikker en jakke. Jeg har dog svært ved at få den brugt, selv om jeg gerne vil. Hvor i mod min kæreste bruger den rigtig meget.

Erik

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022

Bog Yukon River, bog af Erik B. Jørgensen og Tine Henriksen