Dato: 15. jan, fredag
Lejr / dag: 15 / 19
Pos (google) N 57.29048 E 09.62441
Distance roet: 36,58 km
Rotid:  6,5 timer
Vejr: -1 til 0 grader. Skyer 7/8 til 8/8 mellem, få snebyger. Vind 2 til 6 m/s fra Sydøst. Bølger under 0,5 meter fra øst. Dønninger under 0,5 meter fra Nordvest.

Sikke en dag. Stod tidligt op, pakkede alt sammen, og kom af sted til Torup Strand. Her fik jeg pakket kajakken, der mødte  også nogle lokale op og snakkede. Kunne sejle ud kl. 0915. Tak til alle de venlige mennesker ved Torup Strand, med opbevaring af kajak, samt gode råd.

Var så dejligt at sejle i dag. Ingen bølger, eller vind der river og flår i en, samt ikke meget strøm. Kunne virkelig nyde at sejle, havde tid til at kikke ind på land, vende mig om, holde pauser, hvor jeg kunne drikke og spise. Men måtte i land hver anden time og pisse, kunne ikke holde mig. Første gang var lige før Sletten Strand Hotel, igen lykkes det mig i de mindste dønninger, at få vand i kajak, ak, så måtte pumpe lidt.

Ellers arbejde krop godt, mens jeg nød naturen og mit musik. Nåede lige at tænke, at jeg ingen fugle rigtigt så, så kom der 200 sortænder, der fløj rundt om mig. Der var også en del måger der føj rundt og fiskede. Det er dage som i dag at det hele virkelig går op i en højere enhed, og man priser sig selv lykkelig for man kastede sig ud i det her projekt.

Strøm tog af efterhånden så jeg kunne kom lidt mere op i tempo.

Ved Blokhus, besluttede jeg at sejle til Saltum Strand, Løkken var lige langt nok væk. Lige Efter Blokhus kom der en kajak ud mod stranden, det var Dorthe der holdt ord. Vi roede 3 hyggelige km, samme, til Saltum Strand. Den første kajak jeg har set i vandet på hele turen. Ganske hyggeligt at snakke lidt, og se en dame i sin bedste alder også tør sejle om vinter. Tak for selskabet.

Ved Saltum Strand, lagde jeg kajak i klitterne, og blev hentet, til en middag ved med Svigerinden og hendes mand, samt en seng til natten. Så nu kan jeg endnu en gang se frem til en god middag og en hyggelig aften.

Så kan jeg forhåbentligt ro en god lang tur i morgen igen.

Erik

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022