Et nyt eventyr står for døren igen. Denne gang noget anderledes i mange henseender. Men grundkerne er det samme, for mig handler det om at søge eventyret. Samt gør ting mens jeg kan. Som jeg altid siger ”Eventyret starter i din baghave”. Med det mener jeg det handler om at lave tag det første skridt.

Det nye eventyr er at tage en 200 timers yoga instruktør uddannelse. Jeg har valgt en komprimeret uddannelse, fordi jeg elsker at lære intensivt og af de bedst.  Så den her løsning er gode 3 uger i Indien og en uge i København, med opfølgning og prøve. Slut med udstrækning i teltet, nu er der mere plads og varmere.

Hvorfor?

Det er altid spørgsmålet. Jeg træner rigtigt meget, fordi jeg elsker det, men aller mest fordi det kræver det af mig, for jeg kan gennemføre alle min forskellige ekspeditioner og jeg vil gerne lave det resten af mit liv så jeg skal passe på min krop.

I forbindelse med jeg begyndt at padle kajak, for alvor i 2009. Hørte jeg at yoga var godt for at lære at rulle  kajak. Så jeg startede, da jeg altid har lavet meget udstrækning.

Jeg undersøgte markedet i mit område. Hånd på hjerte jeg var hunde rad for at ende et sted med røgelses pinde, snak om tarmrens og pænt alternativt. Alle fordommene var der. Men da jeg altid er frisk på at prøve ting, så skulle det prøves.

Jeg endte i Nordisk Yoga i Odense. Ved den garvet lærer Vivi, som blander lidt af det hele og har en fed tilgang til det. Det var den helt rigtigt start for mig. Efter ca. 1,5 år, men yoga engang om uge, kunne jeg mærke det var det helt rigtige for mig. Fordi det hjalp mig meget med min udstrækning og smidighed. Da jeg laver meget tung styrketræning, osv. er det godt at bevare smidigheden.

Jeg er klart af den overbevisning at min styrke og min smidighed, gør at jeg ikke går i stykker på min store ekspeditioner. Samt det har forberedte mit rul og teknik i kajak, mv.

Så efter 1,5 år, begyndt jeg også at lave Yoga der hjemme, via YogaGlo, hjemmetræning, samt små programmer selv. Efter min daglige træning. Samt jeg har altid siddet meget og lavet udstrækning, når jeg ser fjernsyn. Så det forsat jeg bare med.

Efter en del workshop med Simon Krohn, Sianna Sherman, Kino, mv. Blev jeg igen bekræftet i at jeg altid rykker helt vildt, når jeg undervises af de bedst, samt det er ikke dyre, end andre workshop. Så jeg fik lyst til at udvikle mig mere.

Fordi jeg oplever Yoga er noget mærkeligt noget, des bedre jeg bliver, des hårdere bliver det. Det er en sport, der giver meget mere igen end jeg havde forstillet mig. Samt når jeg nu er i gang med noget, vil jeg også godt være god til det. Men der er lang vej endnu.

Derfor ville jeg godt videre igen

Yoga uddannelse

Da jeg følte jeg ville videre og vældig godt kunne lide Simon Krohn, person, undervisnings form og glæde. Overvejede jeg kraftigt at tag på den yoga uddannelse han laver sammen med Soham fra Hamsa Yoga i København.

Soham har jeg kun mødt, men hørt godt om, så det var det bedst bud på en uddannelse, som opfylder mit krav. Om den skal være koncentreret. Fordi mit arbejde tillader ikke et hele år, med mange weekender. Samt jeg mener jeg lære bedre af at få det koncentreret. I 2011 hang det bare ikke sammen, da jeg lige var kommet hjem fra ”Skandinavien rundt i kajak” så pengene og tiden var små.

I starten af 2012, sad jeg og planlage kommende ekspeditioner i fremtiden og især ”Far og datter i Vildmarken – 45 dage i kano” hvor jeg skulle på tur / ekspedition med min datter på 3 år.

Jeg kunne se, at tiden går og går. Jeg ville altid være presset i tid, på vej på ekspeditioner, osv. Livet er for kort til at vente, så nu skulle det være, koste hvad det vil. Uanset om det ligger midt i min højsæson med foredrag.

Jeg vil ikke side tilbage i mit liv og sige bare jeg gjorder det. Det er ikke sket endnu.

Så i jan. 2012, fik jeg fat i Simon over Skype, hvor han sad i Mexico og fik en snak, om jeg var klar til det. Han sagde ja klart kom med. Jeg skulle tag en beslutning allerede nu, fordi jeg fik flere og flere foredrags forespørgelse. Så jeg meldt til. Uanset om jeg ville have pengene eller ej. Det ville jeg.

Fordi jeg stod lige for at skulle af sted med min datter, osv. Så efter en fantastik tur med min datter og hund til det Nordlige Finland, stod jeg tilbage i Danmark igen først i aug.

Det var først her at de fleste andre meldt til uddannelsen, og vi endelig fik bekræftelse, på jeg og de andre var optaget.

Her fra har den stået på visum, vacciner, samt bookning af rejse.

For første gang i mit live har jeg ikke booket min egen rejse. Fordi jeg var så privilegeret at vinde ”Årets Eventyr” i 2011 og et gave kort på bl.a. 8.000 kr. til Kipling Travel. Så de har ordne min rejse der ned, hotel, transport, osv.  Vildt underligt, men meget rat.

Indien står for døren

Så i næsten uge den 8. nov. rejser jeg til Indien, den sydvestlig del, ved Light House Beach, Kovalam.

Hvor jeg skal være frem til den 5. dec. 2012 og lave en masse Yoga.

Det bliver et anderledes eventyr, men også hårdt.

–0–

Vil du følge med, skriver jeg løbende fra Indien. Hvordan rejse er, varmen, fugtigheden, stedet, osv. Har du ting du gerne vil have belyst, så skrev til mig og jeg vil prøve at tag det med.

Et nyt eventyr står for døren

Erik

Relateret indlæg:

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022