Det var helt vildt så hurtigt aften gik i går. Natten bliv ikke for god, sov så uroligt. Endte oven i købet med at drømme om stillingerne, vi øvede. Samt vågende ofte.

Men jeg måtte op da, klokken slog 6. For hurtigt at skovle noget mad ind, pakke tasken med bøger, tøj, vand, osv. Til en ny dag. Kl. 0630 var det afgang sammen med Tine, fordi vi vil gå en tur på stranden og en omvej til Yoga stedet. Fordi der er så meget liv og gode billeder og en god måde at vågne på.

I dag tog endnu to store fiskebåde ud. Vi så et par flokke af unge piger og mænd. Det er første gang vi ser, piger. Ellers har de været med familien eller ældre kvinder. Som om det er før skole, eller bare veninder flokke der er ud. Kvinderne bader altid fuldt påklædt. I deres langekjoler, alt med skuldre dækket. Her badede de unge piger og drenge, i hver sin gruppe. Ellers bader folk normalt samme, i familier, osv. Så også små huller i sandet fra krabber eller krebs da der løb spor hen til dem.

Men en flot tur, dog var varmen allerede god.

Klokken 7, sad jeg klar med ”ja hatten” til en ny omgang meditation.

Gik super godt i starten, da vi kørte forskellige vejrtræknings øvelser, de synes jeg er vildt spændende, da jeg men succes har brugt det i mindre skala på ture, for at få muskler fri, der sidder i klemme.

Efter vejrtrækning, var det tid til meditation, først en kropsskanning, fra tær og hele vejen op. Gik noget bedre med at holde fokus i dag. Her efter var det tid til at sidde stille.

Holdt mig positiv og deltagende, noget længere i dag, stod af efter kropsscanningen, så havde jeg fået nok. Men tror faktisk det var mere end 30 min. Klap på skuldrende til mig selv. Nu må jeg se om det udvikler sig.

Bagefter var det tid til en ny time, med Soham. I dag var det med fokus på bagoverbøjninger. Igen en dejlig hård time. Jeg giver mig max, så flere gang tænkte jeg hvis der kommer en øvelse til af dem her, så klar jeg den ikke. Heldigvis gjorder der ikke det.

Kan se de første dags aha oplevelser, forsat sider fast. Så nu kan jeg gå dybt i forrest lår, til 90 grader, i f.eks. ”Kriger 2”, osv. I dag var fokus på bagoverbøjning, ved at gøre ryggen lang og bred og trække maven sammen, til en størrelse mindre. Gav super god mening i mange stillinger, hjalp med at få længde på side af kroppen og længde bag over.

Vi lave mange sjov positioner. Samt kom lige et par aha til, som ryggenbred, mere indad rotation i vise stillinger, osv.

Dog er min ”Bro” noget presset endnu, kan komme op, men ikke længe, den skal knækkes her nede også

Og sørme om der ikke blev tid til lidt, håndstandspres, med Simon, før det var formiddagspause.

Tid til lidt morgenmad, frugt, the, mysli, osv.

Som altid gik jeg tilbage i god tid.

Til næsten lektion af anatomi med Charlotte. Vi blev overhørt i musklerne fra i går, fik styr på dem 21 i alt. I dag var det så en stak knogler vi skal kunne til i morgen. Hun er en hård dame, men vi skal nok få det lært. Meget levende og praktisk lektioner. Så tiden gik hurtigt fra 11-13.

Vi var en flok, der endte på vores stam sted efterhånden, den Vegetariske restaurant, så kunne vi øve lidt knogler, spise og snakke.

Flere skulle i vandet, osv. Jeg gik tilbage for at skrive lidt og lege lidt, med håndstand.

Fra 15-1730 var der en ny time med Soham og Simon. Først snakkede vi om en lille test vi havde haft i ”form i underkroppen”, fundament. Samt lidt røvhistorier fra Soham, dem kan han godt lide. Er også meget sjove.

Herfra var det tid til at se på ”form i overkroppen”, mest hænder og skuldres placering. Lyder simpelt, men pænt svært. Først var der lidt teori, så var vi ude og øve det hver i sær, under guidning. Samt vi gennemgik det to og to og skulle rette hinanden.

Som jeg plejer at sige, at Yoga er fedt, fordi des bedre jeg blive, des mere hårdt er det. Fordi jeg er opmærksom på så mange detaljer og er meget med koncentreret på hvordan, det skal være.

Men jeg giver den altid fuld gas, så må jeg håbe jeg kan holde til det.

Da vi havde fri var tusmørket allerede på vej. Men Tine og jeg valgte at gå en omvej, så vi kom forbi de to små strande på vej hjem. Vi fik nærmest et chok da vi kom ned på den første strand, hele parkeringpladsen var fyldt med biler og busser. Samt stranden var fyldt med mennesker, indier. Det var på grund af festivalen, at der er fridag i dag og i morgen, fandt vi ud af. Fyldt med familier, unge mennesker, der hygger sig, små boder med mad, osv. Kom nogle børn hen, der gerne ville have et billede sammen med os, deres far tog. Fik også taget lidt billeder, meget diskret.

Mørket kom snigende tilbage, på den strand hotellet ligger på, var der også mange mennesker, og liv og glade dage.

Vel hjem, viste jeg der skulle læses i aften, så bestilte mad, i et gadekøkken, samt smid min termokande ned til køkkenet, på hotel, til varmt vand. Så kunne jeg tage et dejligt køligt bad.

Før jeg hente lidt juice og min mad. Lidt sjovt, to liter juice kostede mere end min aftensmad.

Mens jeg sad stille og roligt på værelset og nød min nudler med kylling og grønsager, samt et par brød. Fik jeg læst dagens noter.

Efter det gik aften med at øve knogler og stilling med Tine. Vupti så var den aften væk

Erik

Indlægget er opdateret: 23. december 2017