Efter herlige 7 timers søvn i drømme land og rimelig temperatur. Var det tid til at sige velkommen til en ny dag, klokken 6 som altid. Rutinerne køre og klokken 0630 mødes Tine og jeg for at begive os på morgentur og til yoga centeret.

De morgener er guld vær, det lige at gå en 20-30 min, som jeg plejer at gøre med hunden og familien der hjemme. Gør kroppen kommer i gang, samt vi ser så mange små ting. Møder altid nogle søde hunde

Men tiden gik i dag, så vi havde lidt travlt til slut. Men nåede at være klar kl. 7.

Juhu meditation, men med den rimelig gode oplevelse i går med ”Open to Grace” var jeg spændt.

Dagens tema var ”Muskulær energi”. Som vi gennem gik i går eftermiddages.

I dag var det Soham der kørte muskulær energi meditationen. Simon var der også.

Nu køre rutinerne stille og roligt. Jeg når lige at tænke håber de 45 min går hurtigt. Så får jeg og alle de andre sat vores stillinger op, jeg sidder direkte på gulvet, med korslagte ben. Mange af de andre sidder på nogle blokke, håndklæder, bøger, osv. for at komme lidt op, men det virker ikke for mig.

Så var vi klar, først til at side lidt, så vejrtræning og som altid en kropsscanning, i dag med fokus på muskulær energi. Så vi skulle kramme muskler blidt ind til knoglerne, så ind til midterlinjen og til slut mod fokus punktet i kroppen. Som i siddende position er bækkenet.

Det kørt faktisk ok, fordi når vi gik fra tær, til fod, osv. skulle vi holde det blide kram. Så jeg var aktiveret med at spænde min muskler efterhånden som vi kom kroppen igennem.

Må dog indrømme, at der røg lidt knogle og muskle navne på efterhånden vi kom forbi de forskellige dele.

Til slut lå vi ned i en afspænding, afslappet på ryggen.

Så var det tid til en 1,5 timer yoga klasse men fokus på hårdt arbejde. Fordi muskulær energi handler om at kramme musklerne ind til knogle, så mod midterlinjen i kroppen, for så at suge energi indtil et af de 3 fokus punkter i kroppen. Bækkenet, lige under hjerte, eller oppe i ganen. Alt efter hvad der er tættes på fundamentet i stillingen. Det er hårdt muskulært arbejde, noget jeg kan lide.

Det enste jeg prøver at sige med det, er at det er en masse muskel arbejde. For at vise os det bedst muligt, vise vi at der ville komme stillinger der var udfordrende. Så vi fik lov til at arbejde.

Vi skulle selv følgelig også huske ”Open to Grace” fra i går så fundament i stillingen var godt.

Så kort og godt fik vi en på opleverende og flere stilling hvor muskler ikke synes det var så sjovt. Så jeg var badet i sved til slut. Og kunne ikke stå ret godt fast. Vi havde nogle balance stillinger hvor vi skulle lige på armende og stritter med fødderne. Lykkes ikke i timen, men bagefter. Opgiver at forklar dem her. Se det øverst billede. En noget ynkelig og meget ydmygt forsøg. Bliver forhåbentlig til en rigtig stilling engang, med hårdt arbejde.

Efter timen, var vi en god flok der lejede, med håndstand, de nye stillinger, osv. Så var det tid til morgenmad på hotellet, hvor der lå en lille lækker hund under bordet, som meget gerne vil kæles. Samt endnu en gå tur. Det var super fedt vi gjorder det fordi fiskerne havde lige tage garn op, så der var fisk, samt de syede garn, mv.

Næste lektion på programmet, var anatomi igen. Vi fik vores prøve i muskler, knogler, mv. tilbage. Alle havde klart det super godt. Så der var ingen grund til gennemgang.

Så vi brugte resten af tiden på at lære og se om folk er i Alignment, det vil sige, om man står lige, om knæ over strækker, osv. Vi var i grupper og se på hinanden. Det var meget sjovt fordi vil alle var skæve et eller andet sted. Mit ene krave ben, hænger en del. Er en gammel skade fra overlevelses kursus i Jægerkorpset. Hvor jeg fik klemt mine nerver i skuldre under 36 timers afhøring og stress stillinger. Så det skal jeg havde trænet noget mere på at rette op.

En anden sjov ting, var at se nu har vi været sammen i 6 dag. Fordi vi kender hinanden og det var fagligt vi skulle se på hinanden. Så smed folk godt nok noget tøj, i forhold til hvad de plejer. Men var også nødvendigt for at kunne se ordentlig.

Da vi var færdig kl. 13. Var både Tine og jeg noget overrasket over vi havde eftermiddagen fri. Fordi ingen af os havde set på skemaet.

Så vi gik op i byen og hævede lidt penge, samt købte noget mere morgenmad, til før morgen meditation.

Det var kvælende varmt, så vi gik tilbage, med vores rygsække og fik lidt hurtigt mad, solcreme på, bad tøj på og lidt gå tøj ud over.

Så gik vi en lang tur, nord på, videre ud af hvor vores morgentur ender. Her ender stranden kort. Det er her der altid er mange lokale. Tine sagde til en gamle dame at hendes kjole var fin. Hun var også virkelig fin. Så pludselig skulle der tages det stor foto, af os og alle dem. Så da de var i gang fik de mit kamera også.

Vi forlod stranden og gik ind i byen for at komme uden om et kap. Her på kappet ligger et kæmpe luksus hotel. Vi fik lov til at gå ind af vagterne. Et kæmpe område er totalt trimmet, små golfvogne kørt gæsterne rundt. Samt alle vagter, osv. var i militær agtige uniformer, og hilste alle med hænderne oppe foran hjerte, når vi kom forbi. Så måtte også hilse. Var noget overvældende. Havde godt nok hørt de skulle have det vildeste brunch om søndagen. Vi gik i gennem hele området ved hotellet og ned til næste strand.

Det var kæmpe kontrast, fordi ved stranden lå en stor moske, der kaldte til bøn. Den første del af stranden var spærret af vagter fra hotellet, så den kun var for gæsten.

Resten af stranden var fyldt med indier, unge mennesker der bader i skole uniform, for pigerne vedkomme og i short for drengene. Der var liv og glade dag. Det var kun oppe på gade der kom kvinder i fuld burka, samt mænd med fuldskæg og stramme ansigt udtryk. Tine havde taget et tørkælde over skulderne her ned.

Vi gik tilbage en lidt anden vej. Det var så sjovt at se bare 100 meter fra hotellet, hilse og vinkede indierne på os, som om de aldrig var van til at se turister. Så flinke og smilende. Der var mange fine billeder, kom en ørn ind, fisker, folk, osv.

Vi gik stille og roligt tilbage til stranden ved vores hotel. Her lå mange af de andre deltager og tog sol, læste, osv. Jeg fik en dukket og en god snak med de to andre herre på holdet.

Før jeg gik tilbage. Dejligt med et bad fordi havet er så salt og fyldt med sand.

Så kunne jeg arbejde lidt. Da Tine kom, blev vi enige om at hente mad, så jeg hentede den gang, da hun har hentede de andre  gang.

Aftnerne er så fine, her på altanen, med rød himmel. Samt det er mere roligt, hurtigere og nemmere at spise foran vores værelser.

Så kunne jeg få skrevet noget mere. Før jeg gik op til aftens lektion, fra 19-2130 om Chanting og historier. Dvs. sang af myte sange, mv. samt historien bag. Lidt social sammenkomst af en art.

Vi var lidt før færdig, så kl. 21.15 gik det hjemad, fik lidt vand på vejen.

Så skal dagen bare afsluttes, med en tur ud for at sende det her. Og lige øve lidt stillinger.

Erik

Indlægget er opdateret: 23. december 2017